Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

La mulți ani, dragi cititori!

marți, decembrie 31, 2013

A mai trecut 1 an.. Rapid, așa-i? Mă uit la realizările mele din anul 2013 și constat că n-am făcut mare lucru. Din păcate, am avut parte de mai multe "eșece" decât "succesuri". Cel mai mare eșec a fost examenul de bacalaureat. Nu am reușit să promovez acest examen în niciuna din cele două sesiuni. Ghinion, soarta, habar n-am. Sper ca noul an să-mi aducă putere să promovez examenul cu succes. Îl voi susține în vară. Dar, acum trebuie să fiu optimist, așa cum am fost tot timpul. Am fost, voi fi și voi rămâne un optimist dat naibii privind cursul vieții mele. Și vă recomand și vouă! Orice problemă are rezolvarea ei. Trebuie doar să speri.

Pe toată perioada anului 2013 am cunoscut oameni cu capul pe umeri. Mi-am făcut prieteni noi și am pierdut câțiva prieteni. Nu-i un motiv de supărare, ci un motiv de a vedea lucrurile pur și simplu altfel. Orice eșec îți dă putere! În blogging, am avut parte să port discuții cu oameni ce erau pe aceeași undă cu mine. Oameni care te sfătuiesc și oameni care te ascultă atunci când ai nevoie. În 2014 aștept marea provocare. Locul de muncă. După ce trec peste obstacolul precizat mai sus (BAC-ul), intenționez să mă angajez. Sper să am noroc și să găsesc un job decent și pe placul meu.

Nu mă pricep la urări, dar ceea ce vă urez e sincer și din suflet. Vă doresc un an plin de bucurie, de zâmbete, de dragoste și căldură în suflet. Multe realizări pe plan profesional, pe plan sentimental și financiar. Multă sănătate și putere să treceți prin toate obstacolele vieții. 

La mulți ani, dragi cititori! La mulți ani 2014!



sursa foto: google.ro

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

6 comentarii

Scrie un comentariu
Anonim
Autor
31 decembrie 2013 la 19:53 delete

Mult succes la BAC! :) La mulți ani!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
31 decembrie 2013 la 19:54 delete

Să fie, Albert! La mulți ani și ție! :)

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
31 decembrie 2013 la 20:35 delete

Good luck, cousin! Cine stie, cunoaste :)

Răspunde
avatar
Mikyangel
Autor
1 ianuarie 2014 la 12:32 delete

La multi ani Eddie! Iti doresc ca in acest an sa realizezi ce ti-ai propus, mai ales ca sunt dorinte rezonabile asa ca sansele cresc:). Sa ai un an plin de surprize si realizari frumoase!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
1 ianuarie 2014 la 12:36 delete

Mulțumesc la fel, Miky! Și eu îți doresc la fel, dar și multă sănătate. Fără sănătate nu poți realiza toate cele. La mulți ani! :)

Răspunde
avatar

Recent Articles