Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Particip la concursul lui Spanac. Cine m-ajută cu un vot?

joi, decembrie 19, 2013

Spanac.eu împlinește pe data de 21 decembrie, 2 ani de când e online. Cu ocazia asta, dar și a sărbătorilor ce urmează, a organizat un concurs, de data asta cu premii faine. Locul 1 primește o pereche de căști Beats by Dr. Dre + un mp3 player. Locul 2 primește un ceas foarte elegant, iar locul 3 o brățară gri-închis cu mini ceas electronic.

După cum bine știți, sunt dependent de muzică. Zilnic ascult muzică. Aproape săptămânal recomand noi trupe/artiști de muzică bună. Tocmai de aceea, dacă aș câștiga premiile acordate celui de pe locul I, ar fi o mare bucurie pentru mine, acum de sărbători. :D

Cine dorește să mă voteze, o poate face vizitând această adresă http://spanac.eu/concurs-cu-premii/ . Dați scroll puțin până vedeți un sondaj și votați "2. Eddie - Un bătrânel m-a făcut să râd copios"

Mulțumesc celor care m-au votat până acum, dar mulțumesc și celor care mă vor vota. Voturile pot fi acordate până pe 24 decembrie.

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
zoltybogata
Autor
20 decembrie 2013 la 16:59 delete

Io nu înțeleg unde trebuie votat sa-u cum se poate vota :D .Multă sănătate

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 decembrie 2013 la 17:04 delete

Intri pe blogul lui Spanac, pe articolul cu concursul. Dai scroll din pagină până la sfârșitul articolului. Acolo e un sondaj cu mai mulți participanți. În stânga e un cerculeț care trebuie bifat. Eu sunt al 2-lea în ordinea afișată. Bifezi și sub sondaj e un buton "Vote".

Multă sănătate și ție! :)

Răspunde
avatar

Recent Articles