Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

[Review] 2 bloggeri: Timon și Pumba

vineri, noiembrie 08, 2013
Hehe! În acest articol voi analiza blogurile unor 2 nărozi din blogosferă, Timon și Pumba sau BăPlm și Sarcasticu'. Numele personajelor de desene animate vi-l atribuiți care cum doriți. :))

BăPlm - Jurnalul unui băiat cuminte (vizitează-l AICI)


Încep cu nebunul de Mihai, blogger la BăPlm. Ăsta mi-a fost coleg de liceu și mi-a rămas cel mai bun prieten. Ne certăm, ne împăcăm, ca orice prieteni. S-a apucat și el de blogăreală la câteva luni după ce m-am apucat eu. Nu-i prima oară când mă copiază în ceea ce fac. Sincer, ăsta gândește uneori ca mine. De vreo 8 ori s-a nimerit să spunem un cuvânt în același timp. După ce se întâmplă asta, ne înjurăm de ciudă și încercăm să ne explicăm fenomenul. Trece ziua și nu reușim să-i dăm de cap. E un tip înalt, slab, neatractiv și totuși scump la vedere. Are simțul umorului și e pe interes ( și sigur că mă-njuri când citești asta ) :)). A avut mai multe bloguri, în unele fiind chiar în staff. De ceva timp s-a apucat să-și bage și să-și scoată dotările cu care l-a lăsat Mama Natură. Abordează niște teme din societate, unde se lasă cu comentarii predominant negative. Încearcă să le facă față și reușește. Fraier norocos. :)) 
Referitor la template-ul blogului, am foarte mult de criticat. E praaaaf. Scurt: praf. E o temă default, cică SEO friendly. N-a muncit mare lucru (deloc) pe bază de SEO în articole, lucru pe care-l va vedea la următorul update de pagerank din februarie 2014. Sfatul meu e să lucrezi la aspectul blogului pe bază de design sub formă de "puoze" sau coding. Sigur nu faci asta. Ai sindromul Lenea Supremă. Când scrii, parcă ești mântuit în "gura cu butoane". În mediul offline, ești ciudat rău! Dude, you need friends! :))


Blogul unui Sarcastic (vizitează-l AICI)

De Sarcasticu' am auzit prin intermediul nărodului evaluat de mai sus. Îmi spunea pe Skype că îi place cum scrie și ce scrie. Am tras și eu o geană și mi-a lăsat o părere bună. Are simțul umorului, iar doza de ironie și sarcasm nu lipsește din articole. E dat naibii când vine vorba de exprimarea în scris. Sarcasticu', ai articole interesante, mai ales cele legate de SEO. Aplici SEO în articole, deci nu am ce să-ți reproșez la categoria asta. Singurul dezavantaj când vine vorba de SEO e template-ul, care pe Wordpress nu se poate edita, decât dacă plătești vreo 30$. Tocmai de aia m-am mutat înapoi pe Blogspot, să-mi fac blogul cum vrea mușchiulețul meu. Abordezi niște subiecte utile și sari în ajutorul celor care doresc să-și promoveze un produs sub forma unor pagini web sau a unor rețele de socializare Ce aș schimba la blogul tău e header-ul, care-i turtit de-a binelea. În rest, ține-o tot așa. În concluzie, ești mai bun decât aiuritul de mai sus. (și cred că primesc și a doua înjurătură) :))

Sper să m-ați înțeles! :)) Nu le am cu recenziile scurte. :))


sursa foto: google.ro

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

11 comentarii

Scrie un comentariu
Sarcasticu
Autor
8 noiembrie 2013 la 16:34 delete

Am probleme cu grafica. Căcat! :)

Înainte wordpress nu dezamăgea așa rău. Poate că o să-mi iau și eu odată un domeniu și un host. :)) Dacă nu mă satur din nou prea repede... :D

Frumos review. Să-l aștepți și pe al meu. Mwahahaha!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
8 noiembrie 2013 la 16:44 delete

Da, înainte Wordpress era ok. Acum, pauză spriț. Aștept review-ul tău! Sunt chiar curios! :))

Răspunde
avatar
Buculesei
Autor
9 noiembrie 2013 la 18:51 delete

Faine review-urile ... as vrea sa stiu parerea ta despre blogul meu :) (ma refer sa-mi faci un review si mie )..

Mersi

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
9 noiembrie 2013 la 18:55 delete

Ești sigur? Sunt praf când vine vorba de evaluat blogurile altora...

Răspunde
avatar
Cornel
Autor
9 noiembrie 2013 la 20:54 delete

eu inca nu imi permit sa imi dau cu parerea despre alte bloguri (nu am destula esxperienta in blogging) dar iti spun sigur ca le-ai crescut nr. de vizitatori pe aceste doua bloguri :))

Răspunde
avatar
Buculesei
Autor
9 noiembrie 2013 la 23:37 delete

is sigur :))) .. nu conteaza ... chiar is curios :)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
10 noiembrie 2013 la 12:27 delete

Măcat atât să fac! :P

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
10 noiembrie 2013 la 12:28 delete

Ok! Am să-ți fac zilele astea. Nu fac astăzi că plictisesc cititorii cu atâtea recenzii. Dar promit că săptămâna viitoare îți fac. E bine?

Răspunde
avatar
Buculesei
Autor
10 noiembrie 2013 la 15:18 delete

e bine ;) sa ma anunti cand il faci .. mersi :)

Răspunde
avatar
Sarcasticu
Autor
10 noiembrie 2013 la 23:01 delete

De fapt Cornel, din acest review făcut blog-ului meu (și îți mulțumesc din nou pe această cale) m-am ales cu 6 vizitatori unici. Cred că nu asta contează. Contează că ne-am intersectat drumurile și uneori ne mai înțelegem prin ceea ce scriem. Până la urmă contează prietenia. Zic și eu ..să nu adorm. :))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
11 noiembrie 2013 la 10:50 delete

Asta e, Sarcasticu. Durează ceva timp până îmi revine activitatea de odinioară. Răbdare, răbdare. :P

Răspunde
avatar

Recent Articles