Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Taxi Gratis - De ce gratis? Pentru că se poate!

joi, iunie 13, 2013


Aseară vizitând blogul lui Pishky, în ideea de a citi articole noi, am dat de unul foarte interesant și sincer chiar m-a uimit vestea din acel articol. Probabil ați dedus din bannerul de mai jos despre ce e vorba în acest articol sau despre ce era vorba în articolul lui Pishky. E vorba despre Taxi Gratis. Da! Vedeți bine! Nu am scris să atrag vizitatori, nu am scris cu scopul de a face vreo glumă, deci această chestie chiar se întâmplă! Da! În România se întâmplă și lucruri bune.  Hai să vă spun ce și cum!

Taxi Gratis

Taxi Gratis este un proiect extraordinar care vine în ajutorul oamenilor ce nu au posibilități financiare, care au probleme minore sau grave de sănătate, fie ei vârstnici sau oameni cu handicap. Deci ca să fiu explicit, acest proiect nu se adresează persoanelor care își permit să se plimbe cu taxi prin oraș cu prietenii în căutare de cluburi de fițe, ci pentru oameni care chiar au mare nevoie de un transport sigur și gratuit. Am rămas uimit și încă sunt uimit de ceea ce văd, de faptul că există oameni cărora le pasă de oamenii cu probleme de sănătate, de oamenii care nu au un bănuț în buzunar. Acest lucru mă bucură și nu pot să spun decât: Felicitări fondatorilor pentru acest proiect minunat!

Partea mai puțin fericită (momentan) este aceea că transportul este asigurat doar în București în sectoarele 2 și 3, însă unul dintre fondatori, pe numele său Alex Bobes, speră să poată extindă și mai mult dar și mai repede acest tip de transport gratuit.

Cel mai interesant lucru este că transportul și toate lucrurile care necesită un cost financiar sunt suportate de către fondatorii proiectului, și sincer din nou mă uimește acest lucru! Stau și mă întreb: Oare când conducerea țării va face ceva de genul pentru noi? Un lucru care să nu necesite impozite, taxe idioate și fel și fel de costuri astronomice? Oare când? Probabil dacă un asteroid ar lovi strict țara noastră, urmând să fie ocupată mai apoi de cetățenii țărilor super civilizate, probabil atunci aș putea spune că România are niște oameni cumsecade, dar până atunci ne rezumăm la doar câțiva, printre care fondatorii acestui proiect!

Sper ca acest proiect să se extindă cât mai mult și cât mai repede, ajungând această veste la urechile politicienilor, că poate poate, vor avea ambiția să facă și ei ceva gratuit pentru noi cetățenii de rând, care chiar au nevoie. Poate poate, se "scormonesc" puțin în bugetul țării care există dar nu pentru noi, și să facă un lucru bun...


Eu vă sprijin oameni buni, v-am "lăicuit" pe Facebook, lucru pe care îl recomand și cititorilor care doresc să sprijine acest proiect, să aprecieze pagina lor de Facebook AICI și viziteze site-ul vostru AICI.

Recomand tuturor bloggerilor ce doresc să dea de veste despre acest proiect, să scrie un articol pe blogul lor.


Voi ce părere aveți de acest proiect?


Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
13 iunie 2013 la 15:49 delete

Felicitări pentru sprijin :)!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
13 iunie 2013 la 16:07 delete

Mulțumesc frumos! :)

Răspunde
avatar

Recent Articles