Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Urăsc reclamele afișate în mod abuziv - partea a 2-a

vineri, mai 03, 2013
Astăzi nu am ce face decât să mă enervez pe niște oameni obsedați total de bani. Mai pe scurt, banii sunt stăpânii lor. Înțeleg, ești român, ai nevoie de bani, dar mai respiră omuleeee când faci astfel de abuzuri totale...
Vorbesc mai exact despre reclamele în comentariile unei pagini web în special la cele extra-populare cum ar fi Sport.ro, ProTv.ro, Yoda.ro etc.
Cam astea sunt paginile web populare în România care sunt pline de reclame în comentarii. Să nu uităm de platformele de blogging unde spam-ul e zilnic..Cel puțin mie îmi vin spam-uri cu grămada, de aceea comentariile au nevoie de aprobare. Strică la SEO mult...


Cum am vorbit și într-un articol mai vechi ( vezi aici ) despre reclamele, pop-upurile și toate reclamele inutile afișate pe o pagină web încât îți taie tot cheful să mai citești sau să vizionezi ceea ce doreai pe acea pagină, ei bine acum deschis a 2-a parte având acelaș obiectiv, de a vorbi despre reclamele astea...de data asta în comentarii.

Mai intru pe fel și fel de site-uri, mă mai documentez și când, în sfârșit vreau să văd și eu părerea cititorilor, să văd ce opinii au alții spre deosebire de mine...păi ce să vezi...din 10 comentarii, 2 sunt normale, restul de 8 spam-uri idioate.

Obișnuiam să mai comentez pe la fel și fel de știri pe site-ul ProTV, și observam cum idioții de moderatori îmi schimbau comentariul deși nu înjuram...dimpotrivă, mă punea pe mine într-o postură proastă datorită exprimării angajatului PROTV prin comentariul meu...angajat pe pile probabil...iar cei care înjurau aveau comentariul intact...Acum, din câte am mai observat există un filtru al înjurăturilor...Se pare că au și angajații ProTV o experiență maaare cu înjurăturile dacă au știut să le restricționeze printr-un filtru. Toți înjurăm...băgați-ai....p..icioarele.

Părerea mea...dacă ești atât de interesat de afacerea ta, și dorești să faci profit, având cât mai mulți vizitatori pe website-ul tău, investește în pana mea. Nu îmi afișa mie cu forța o reclamă oriunde mă duc...Folosește link-uri sponsorizate, înscrie-te pe platforme sociale, promovează-ți naiba afacerea fără să pari obsedat de bani... Nu îmi pasă dacă cineva de prin cititori practică acest lucru, dar e prea de tot oameni buni. Adică, asta faci toată ziua? Intri pe site-uri, pe diferite articole pe care pariez că nu le citești și lași un comentariu stupid...stupid ca acel om care publică astfel de comentarii...

Omul vrea de toate fără investiție, așa că decide să enerveze niște oameni care își văd de treaba lor..E ca și cum ai merge pe stradă, unul ar striga la tine iar tu îl ignori complet, până acel tip care strigă, trage de tine de cazi pe jos în ideea de a-ți atrage atenția...iar tu nu reziști și îi dai naiba una la idiot...că na...e idiot, duh? 

Asta a fost problema mea pe ziua de astăzi în mama mă-sii :)). Probabil dacă mai observ vreo chestie legată de reclame idioate și abuzive, poate apare și partea a 3-a :))

Voi ce părere aveți despre comentariile abuzive cu scop de promovare a unei afaceri, publicate pe N site-uri?

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

10 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
3 mai 2013 la 14:06 delete

Nici eu nu le sufăr! Sunt pe primul loc în ”cele mai stupide chestii de pe internet”!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
3 mai 2013 la 14:09 delete

Sincer, chestia asta cu reclamele abuzive o să ne îmbolnăvească naiba de nervi...și nu cred că exagerez...

Răspunde
avatar
Anonymous
Autor
3 mai 2013 la 14:26 delete

Install Adblock.
Te-ai facut expert SEO? =)) baga CV la ProTV si invatai si pe ei

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
3 mai 2013 la 14:29 delete

Nu m-am făcut expert SEO. Doar am spus un lucru legat de SEO...și poți verifica faptul că spam-urile afectează SEO :). Nu știu unde ai văzut tu Adblock să nu îmi afișeze comentariile. Ai vreun prototip de plug-in și nu știu eu? Aici vorbesc de comentarii..e partea a 2-a..partea 1 unde recomand chiar eu AdBlock are link încadrat în acest articol :)

Răspunde
avatar
Vasy
Autor
3 mai 2013 la 18:00 delete

Pentru asta s-a inventat ADBLOCK :)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
3 mai 2013 la 18:20 delete

Altu'! Mă omule nu pricepi că aici vorbesc de comentariile abuzive care conțin reclamă? AdBlock nu face asta..Adblock blochează bannere nu comentariile unui blog sau altă pagină web...E așa de greu de gândit...Despre bannere am vorbit în partea I unde am recomandat și extensia asta pe care văd că multe lume nu a prea testat-o...

Răspunde
avatar
VasilanMihai
Autor
4 mai 2013 la 00:55 delete

"AdBlock for Chrome! Block all advertisements on all web pages, even Facebook, Youtube, and Hulu."

În mod normal, bannerele ar trebuie blocate de AdBlock dar nu cred că funcționează așa cum trebuie. Totuși Vasy, AdBlock este doar pentru reclame tip pop up.

Răspunde
avatar
Vasy
Autor
5 mai 2013 la 01:37 delete

Cum sa pricep ma la ce te referi, daca nu am citit partea 1, unde zici tu ca scrii despre banere :))
Credeam ca nu ai aflat despre Adblock, si am zis ca e momentul potrivit, sa ma arat ca un erou pe un cal alb, si sa va dau solutia :P

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
5 mai 2013 la 01:41 delete

Dacă citeai articolul cap-coadă a-i fi observat că discutam despre prima parte + link către acel articol. :)

Răspunde
avatar
Yamasha
Autor
7 mai 2013 la 15:39 delete

dau x din prima, dar...eu nu prea stau la citit stiri, mai ales pe ro...mai repede deschid un blog pe en sau un site de stiri international...nu can can-ul de la noi.

Răspunde
avatar

Recent Articles