Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

E weekend! Vizionăm un film? Uite ce recomand!

vineri, mai 24, 2013

Azi e vineri, deci e sfârșit de săptămână, așa că recomand câteva filme pentru a vă alunga plictiseala în caz că vă plictisiți, evident. Pe lângă relaxarea de după o săptămână de coșmar, plin de stres, zgomot și probabil critici ale șefului de la serviciu, merită să îți clătești ochii vizionând câteva filme de calitate, cu actori celebri. Filme de acțiune, unde nu lipsește umorul, sau filme psihologice


Vă urez un weekend minunat și vizionare plăcută la filme :)






1. A good day to die hard (2013) - Trailer

Încă de la primul Die Hard, în 1988, John McLane (Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilităţile şi atitudinea ce l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul 1 al teroriştilor din toată lumea. De această dată, McLane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificaţii în toată lumea, căci fiul său înstrăinat, Jack, este prins în iţele unei complicate poveşti în care este implicat şi un mafiot rus, tată şi fiu făcând din acest punct tot posibilul pentru a-şi proteja unul-altuia vieţile şi de a elimina pericolul ce ameninţă însăşi democraţia.





2. Snitch (2013) - Trailer

Un tată disperat încearcă să-şi salveze fiul adolescent de la o condamnare nedreaptă la închisoare infiltrându-se într-un cartel de droguri extrem de periculos.


John Matthews (Dwayne Johnson), un om de afaceri, este devastat când fiul său de 18 ani, Jason (Rafi Gavron) primeşte o condamnare minimă de 10 ani într-o închisoarea federală după ce e prins cu un pachet pe care i l-a dat un prieten, iar în pachet se aflau, fără ca băiatul să ştie, droguri. Jason refuză oferta ambiţioasei procuroare Joanne Keeghan (Susan Sarandon) de a i se reduce sentinţa dacă e de acord să se “fabrice” dovezi împotriva altcuiva, aşa că singura soluţie pe care o vede tatăl său este să o convingă pe Keeghan să intre sub acoperire în gruparea de traficanţi.


John îşi croieşte, astfel, drum în gruparea extrem de violentă condusă de Malik (Michael Kenneth Williams), un traficant de temut, dar, în eforturile sale de a-şi salva fiul compromite un alt om nevinovat (Jon Bernthal). Când dă , în mod neaşteptat, peste un jucător extrem de important, membru al unui mare cartel de droguri mexican (Benjamin Bratt), acţiunile lui John, deja periculoase, se transformă acum într-un joc cu potenţial letal.


3. Side effects (2013) - Trailer

Emily (Rooney Mara) şi Martin (Channing Tatum) formează un cuplu de invidiat, care duce o viaţă luxoasă şi lipsită de griji, până când el este arestat pentru fraudă şi condamnat la 4 ani de închisoare. După ispăşirea pedepsei, Martin este întâmpinat de o soţie total schimbată, aflată la limita depresiei şi cu tendinţe de sinucidere. Astfel, Emily ajunge la psihiatru (Jude Law), care îi recomandă un tratament aflat în fază experimentală. După ce aparent efectele secundare o fac să îşi ucidă şoţul, psihiatrul ei încearcă să afle dacă această crimă este într-adevăr accidentală sau un plan bine pus la punct.



Regizat de Steven Soderbergh, Efecte adverse este un thriller psihologic imprevizibil cu Jude Law, Rooney Mara, Catherine Zeta-Jones şi Channing Tatum în rolurile principale.





Imagini și descrieri preluate de pe Cinemagia.ro



Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles