Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Becali în închisoare și Huidu liber. De ce în halul ăsta?

miercuri, mai 29, 2013

Astăzi abordez un subiect foarte foarte viral aș putea spune, din mediul ăsta al Internetului. Nu țin apărarea nimănui, decât îmi exprim o opinie, pe care aș dori să fie respectată, iar comentariile negative vor fi ignorate (șterse) pentru simplul fapt că nu doresc să fac reclamă prostiei aici pe blog . :)

Se pare că Gigi Becali a intrat la închisoare acum câteva zile, pe motivul unor terenuri manevrate ilegal. Asta am înțeles, asta spun și eu aici. În final, Becali a primit pedeapsă cu executare, mai exact 3 ani de închisoare. În acest moment, el se află în celula lui și așteaptă să fie grațiat.



Hai să dăm timpul înapoi și să privim cazul "jurnalistului" Șerban Huidu, omul tandru cu copacii din pădure, omul care a lovit 3 oameni și i-a lăsat fără suflare cu mașina lui luxoasă. A primit 4 ani cu suspendare, însă nici o zi de închisoare pentru el. Nu a făcut închisoare, dar totuși are de plătit o mare sumă de bani ca daună morală sau ceva de genul. Ideea e că, acest om a omorât 3 oameni și nu a făcut nici o zi de închisoare, iar Becali a comis o ilegalitate cu niște amărâte de terenuri și primește 3 ani de închisoare.


Să înțeleg, că...puterea de convingere a avocaților, faptul că ești vedetă și om liniștit la locul lui așa cum era Huidu, face ca faptele lui de o gravitate imensă să fie iertate de către judecători. În schimb, în cazul Becali, om destul de ok ( dacă privim faptele bune pe care le-a făcut, sau iarna trecută când a deszăpezit un sat întreg și nu numai ) sunt privite ca un fel de sfidare de către înalții justiției. Faptul că faci lucruri bune nu e ok pentru concurența asta politică, însă dacă omori 3 oameni e totul ok.


Nu înțeleg legile astea românești, și chiar dacă le-aș cunoaște, tot degeaba pentru că puterea ta de persoană influentă, relațiile pe care le ai, duc la răsturnarea legii încât să fie totul invers așteptărilor.

Nu înțeleg cum un om care face ceva pentru oamenii de rând primește închisoare cu executare pentru niște idioate de terenuri. Nu înțeleg cum un om care ucide pe loc 3 oameni trebuie doar să plătească rudelor niște sume de bani. Frateee, acei bani nu mai aduc oamenii înapoi! "Banii nu aduc fericirea", așa cum știți și voi proverbul...



Întrebarea mea către voi, cititorii blogului: Se respectă legile așa cum ar trebui?

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

7 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
29 mai 2013 la 17:39 delete

Dupa mine amandoi merita inchisoarea... desigur, Huidu o perioada mult mai mare!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
29 mai 2013 la 17:40 delete

Păi asta e problema...Huidu nu a făcut închisoare pentru uciderea a 3 oameni nici măcar o zi, iar Becali pentru niște hârtii idioate e deja în închisoare...

Răspunde
avatar
29 mai 2013 la 18:46 delete

Huidu merita 10 ani de inchisoare cu executare si Becali merita 3 ani cu suspendare.Parerea mea

In Romania niciodata dar niciodata nu vor fi respectate legile asa cum ar trebui.

Răspunde
avatar
Anonymous
Autor
29 mai 2013 la 19:23 delete

Pentru ca Huidu este la prima abatere, iar Becali la a nu stiu cata, pentru ca Becali deja a primit inchisoare cu suspendare pentru complicitate la rapire si a fost DEJA GRATIAT. Cam de cate ori ar trebui sa fie gratiat pe motivul ca este bun la suflet? Aaaa...si satul oare cu ce bani a fost deszapezit? Ca daca stai sa te gandesti el a furat de la stat, statul are banii de la noi, deci de fapt noi am platit deszapezirea, nu el...

Răspunde
avatar
VasilanMihai
Autor
29 mai 2013 la 20:47 delete

Băi inaptule! E O CRIMĂ! Aici nu e vorbă de prima abatere!

Răspunde
avatar
carolina
Autor
30 mai 2013 la 13:54 delete

pentru niste terenuri nu ar fi trebuit sa-i de inchisoare, ci o amenda sa-l usture si sa mai intre ceva bani la stat. pentru huidu, nici nu stiu ce sa zic, e foarte delicat subiectul. se poate intampla oricui, iar cei care au permis de conducere ma inteleg, 2 sec de neatentie si gata accidentul.

Răspunde
avatar
Yamasha
Autor
31 mai 2013 la 01:33 delete

Voi chiar nu intelegeti legile? Huidu cand s-a pus in cur in masina, nu s-a gandit ca o sa omoare pe cineva, a mers cu masina ca orice om. Legal s-a numit OMOR DIN CULPA!
Lucrul asta il pateste ORICE OM DIN ROMANIA DACA OMOARA PE CINEVA IN ACCIDENT DE MASINA si nu este baut! Ca s-a intamplat sa fie Huidu si ca era persoana publica OK, DAR si alte persoane au facut-o si n-au facut o zi de inchisoare.
Faci inchisoare doar daca esti BAUT! Vezi cazul lui Shobby de la Codul Penal!!
Becali avea o inchisoare cu suspendare(EXACT CUM ARE HUIDU ACUM), iar legea spune ca daca faci cea mai mica infractiune ajungi la inchisoare si executi CUMULAT PEDEAPSA. Exact asta s-a intamplat si la Becali... n-ar fi rau sa mai ia inca 2,3 ani pentru nebunia cu Steaua!!

Răspunde
avatar

Recent Articles