Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Gata cu mini-vacanța! Cum v-ați distrat?

luni, mai 06, 2013
Mâine, 7 mai "luăm mâța de coadă" și începem școala și alții serviciul. Revine stresul, chiar dacă în prima săptămână începe totul lejer, iar ne întâlnim cu factorul cel mai comun numit stres. Acum, eu trebuie să trag tare să îmi închei situația școlară cu succes pentru că fiind în an terminal la liceu, anul școlar se termină pe 31 mai pentru că după vine teroarea: BAC-UL.

De aceea, personal nu am fost în vacanțe la mare sau la munte sau în orice alt loc, ci am stat acasă și m-am odihnit atât fizic cât și psihic, încât să fiu fresh mâine (cu siguranță dorm).


Deși, mâine e o zi importantă pentru Mihai, zi în care împlinește și el 19 ani, s-ar putea să dăm de o petrecere...nu-i așa Mihai? :)). Kiddin'. Dar tot dai de băut :p.

În fine. De Paște am stat acasă, de 1 Mai am stat acasă...Voi, cum v-ați distrat în această mini-vacanță?

Aștept să intre vreo pițipoancă pe aci pe blog să mă minuneze cu șampania ei de 1000 de euro :)), caviarul acela delicios care a costat și ăla 1000 de euro, și aștept să îmi povestească cum a făcut săraca pană la X6-le ei... Asta nu mi-a plăcut din ceea ce a fost prin mini-vacanța asta... Prea mult lăudat, fițe, pițipoance, cocalari de marcă înregistrată și nu numai. Românul nu are bani dar merge cu sutele de milioane în buzunar că na...cocalarul nu a auzit de card...și mașina lui parcată în fața hotelului e doar ieftină...pe naiba.

Prea multă mediatizare la ăștia care s-au distrat cu zeci de mii de euro, că îți dai seama...pfff, să lăudăm românii cu bani, să promovăm turismul, mai exact să promovăm siliconatele de prin cluburi, să dăm exemple de rahat din țara noastră, să vadă lumea că așa e bine, să te porți cât mai scurt îmbrăcată, cât mai spoită la buze, cu 3 kile de rimel, 2 metri de gene, și niște buze siliconate asemănătoare cu fundul unui babuin.
Urât din partea posturilor TV, că promovează prostia, dând exemple proaste și idioate generației neatinse de prostia lor. Na, că iar am deschis un subiect și poate mă acuzați și voi că îi promovez! Bleah!!!

În fine. Eu, de Paște am stat acasă, de 1 Mai am stat acasă...Deci am fost cuminte! Voi, cum v-ați distrat în această mini-vacanță?

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

3 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
6 mai 2013 la 18:11 delete

Ma plimb cu bicicleta! Adica doar azi... ultima zi de mini-vacanta

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
6 mai 2013 la 18:30 delete

Frumos! Respect pentru sportivi!!! :)

Răspunde
avatar
Yamasha
Autor
7 mai 2013 la 15:41 delete

de 1 mai am fost la serviciu, apoi pe la plimbare...iar de paste la munte...am incercat sa urcam putin, pana ne-a prins ploaia :D

Răspunde
avatar

Recent Articles