Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

2 noi jocuri Android captivante

luni, aprilie 08, 2013
Astăzi recomand 2 jocuri Android gratuite descoperite recent. Le-am testat și pot să spun sincer că am uitat să ies din ele...Deși jocurile par de copii, totuși îți dă de lucru :))

Jocurile sunt gratuite, le-am testat și vi le recomand cu căldură dacă doriți să treacă timpul mai repede :)






1. Nutty Fluffies Rollercoaster ( Gratuit ) - DESCARCĂ
Acest joc dezvoltat de Ubisoft, este un joc care nu prea îi caracterizează pe cei de la Ubisoft, însă este un joc care te determină să faci mai mult pe fiecare nivel efectuat.
Ai la dispoziție un rollercoaster, niște animăluțe: căței, pisici etc. Acest trenuleț îl controlezi cu un singur deget, dând stânga-dreapta pe ecran: stânga pentru a încetini, dreapta pentru a accelera. Trebuie să ai grijă, să prinzi acele inimioare de pe parcursul circuitului, altfel șansa de a trece la un nou nivel e scăzută. Fiecare animăluț așezat în vagonul lui, adică fiecare specie de animal oferă câte un bonus special, bonus benefic pentru a trece mai departe.




2. Manuganu ( Gratuit ) - DESCARCĂ
Manuganu l-am descoperit aseară, întâmplător și am rămas uimit de grafica drăguță, de gameplayul pe care îl deține. Este un joc dezvoltat de o echipă de turci dacă nu mă înșel, lucrul acesta l-am sesizat pentru că are doar limba turcă și engleză disponibilă. Jocul este un fel de Mario,  numai că aici alergi continuu, iar tu trebuie să sari peste obstacole, dar trebuie să aduni și niște monezi albastre și 3 monezi aurii care îți oferă puncte extra la sfârșitul nivelului. Pe parcurs descoperi abilități noi cum ar fi, oprirea jucătorului, alunecarea pe sub ziduri și altele.




Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

1 comentarii:

Scrie un comentariu
Stefan
Autor
9 aprilie 2013 la 04:42 delete

Deci, nu stiu cum sa zic dar jocurile astea imi mananca tot timpul. :)
De cand le-am descoperit ma joc incontinuu.

Răspunde
avatar

Recent Articles