Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

2 jocuri Android care necesită răbdare și tactică + unul extra

duminică, martie 31, 2013
Astăzi vă recomand 2 jocuri Android care necesită ceva răbdare dar și tactică, plus un joc extra, care e de categorie diferită dar foarte frumos..

Probabil vă așteptați la niște jocuri cu grafică de top în lumea Android, dar vă înșelați...Sincer, mie nu îmi plac shooterele pe tablete sau smartphone-uri, mi se par impracticabile, așa că rămân la gamingul pe PC. :)

Să începem.



1.World at Arms ( Gratuit - DESCARCĂ )
World at Arms, este un joc dezvoltat de binecunoscutul Gameloft, dezvoltatori cunoscuți pentru jocurile cu grafică sporită și așa mai departe. World at Arms, este un joc de răbdare și tactică, fiind un fel de strategie. Construiești propria bază militară cu toate cele necesare, joci în campanie, unde aduni bani, puncte și bonusuri, iar dacă te crezi destul de bun poți concura contra altor jucători în realitate, sau poți stabili alianțe cu alți jucători, lucru benefic dacă lipsești din joc, astfel că aliatul te va ajuta...

Grafica este drăguță, modelele sunt bine definite, este foarte foarte popular și pe lângă asta, e gratuit. Vi-l recomand dacă sunteți fanii jocurilor de strategie.



2. Air control ( Lite/Gratuit - DESCARCĂ sau CUMPĂRĂ varianta FULL sau HD - preț 10,85 RON )
Air control este un joc cu o grafică lipsită dar foarte captivant...Trebuie să ai o răbdare de fier și o tactică rapidă și eficientă..În acest joc, ai la dispoziție o pistă, iar tu trebuie sa dirijezi anumite aparate de zbor către locul lor de aterizare, însă cu timpul tot mai multe apar așa că trebuie să fi atent ca să poți schimba ruta lor înainte să se ciocnească...Eu am testat varianta Lite ( gratuită ) care are mai puține aparate de zbor: elicoptere, avioane de mici dimensiuni, de mari dimensiuni, avioane mai lente sau mai rapide și tot așa...Aveți la dispoziție și versiunea FULL, versiune care vine în calitate normală sau HD la un preț de 10,85 RON :)




Și...JOCUL EXTRA

Vector - ( Gratuit - DESCARCĂ )
Cei care sunt fani Mirrors Edge, eu vă recomand un joc cu același obiectiv, însă nu și aceeași grafică, story, gameplay...Este un joc 2D, făcut din vectori, așa cum și numele îi este atribuit. Un joc simplu, captivant și totodată greu...Ești într-o continuă alergare datorită unui soldat care poartă o armă cu plasă electrică care nu trebuie să te prindă, altfel ai ratat nivelul. Pe parcursul fiecărui nivel, există și o mișcare specială care îți aduce puncte, dar și distanța față de acel soldat care vine din urmă se mărește datorită mișcării speciale dar și eficiente. Este gratuit, deci full și vi-l recomand :)






Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

1 comentarii:

Scrie un comentariu
Stefan
Autor
1 aprilie 2013 la 09:58 delete

Foarte bun Mirror's Edge, cu siguranta voi descarca vector, pare ca are un gameplay destul de bunicel.

Răspunde
avatar

Recent Articles