Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Sharing is caring

duminică, decembrie 29, 2013

Suntem încă în mijlocul sărbătorilor de iarnă. Zăpada lipsește, dar ăsta nu-i motiv de supărare. Există lucruri mai importante pe care trebuie să le realizăm în această perioadă. Cum ar fi bucuria. Nu mă refer aici strict la bucurii de ordin material sau mai știu eu ce. Bucuria poate consta în a face un om drag să râdă. Sau poate un străin. Din nou voi spune că-mi plac americanii când vine vorba de vorbitul cu străinii. Sunt mai sociabili. Sunt oameni care au la baza lor un lucru important: fericirea. Încearcă să fie fericiți indiferent de factorii negativi care sunt N la număr.

E timpul să împărtășim momente de fericire împreună cu cei dragi. Cadouri, glume, activități captivante și altele. Sunt lucruri ce te fac mai fericit și în același timp, prin fericirea ta îi faci fericiți și pe alții. Țin să cred că un om fericit printre 100 de oameni triști, poate schimba situația încât să rezulte 101 oameni fericiți. Nu credeți? 

Îmi place să zâmbesc și îmi place să fac oamenii din jurul meu să zâmbească. A zâmbi e sănătos. A râde e sănătos. Îmi place să redau un strop de speranță celor din jurul meu prin faptele mele, nu neapărat de ordin material. Până la urmă, nu contează prin ce mijloace faci un om fericit. Contează s-o faci și să reușești.

Un clip de pe YouTube m-a făcut să scriu articolul ăsta. Sunt fan al farselor realizate de americani, dar de data asta, un farseor a realizat un videoclip genial. Oferea cadouri de Crăciun celor care dormeau pe străzi. Mi-a plăcut foarte mult gestul. Mi-a plăcut că omul a făcut-o pe banii lui și a urcat clipul pe platformă, nu să se laude, ci să ofere un exemplu. Acest exemplu vi-l atașez și eu.

Sharing is caring! :)




sursa foto: google.ro

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

4 comentarii

Scrie un comentariu
Iustina D.
Autor
29 decembrie 2013 la 16:06 delete

Cred ca esti putin cam optimist cu raportul 1 fericit + 100 tristi = 101 fericiti, dar macar daca sunt 2-3 fericiti, ei pot prelua misiunea... Si in timp se poate schimba ceva.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
29 decembrie 2013 la 16:08 delete

Evident că în timp. La asta mă refeream și eu. E imposibil ca la apariția unui om fericit, toți cei triști să devină brusc fericiți. E nevoie de timp, dar merită! :)

Și da, sunt puțin cam optimist. Puțin cam mult, aș zice. :D

Răspunde
avatar
Iustina D.
Autor
29 decembrie 2013 la 16:35 delete

mai bine optimist decât pesimist :)

Răspunde
avatar

Recent Articles