Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

League of Legends

luni, noiembrie 25, 2013

De vreo două zile am început să mă joc LOL. Și voi ziceți: Ce are ăsta mă? Păi n-am nimic. LOL = League of Legends. Ce-i League of Legends ăsta? Pfff, greu de explicat. Atât de greu, încât de două zile mi se tot explică niște lucruri de bază și eu dau semne că nu pricep nimic.

De ceva vreme au început să mă pasioneze jocurile unde ai un rol bine definit. RPG-uri, RTS-uri, MMORPG-uri și mai nou, MOBA. Am jucat cam o săptămână Neverwinter, nu de alta, dar am zis să nu îmi bat joc de codul promoțional câștigat, în valoare de 25$, valoare transpusă în moneda jocului. Joc drăguț, grafică drăguță, dar bătaie de joc din partea staff-ului. Râșnițe de cerințe de sistem pe lângă ce am eu pe laptop și merge ca cizma. Zeci de jucători scriu pe forum, printre care și eu, dar nu răspunde nimeni cu o rezolvare. Așa că am lăsat-o baltă.

Și acum revin la subiectul principal. League of Legends.
Din ce am înțeles eu și cu siguranță am înțeles bine, LOL nu-i RTS, RPG, MMORPG, ci un MOBA.
Ce înseamnă MOBA? Multiplayer Online Battle Arena. Totul are loc într-o arenă. Jocul e 100% gratuit.
Îmi place jocul ăsta pentru că-i un joc care-ți testează spiritul de echipă. Se joacă într-o arenă 5 vs 5. Sunt N tipuri de a aborda arena și ceilalți adversari. Controlezi un campion. În fiecare săptămână ai gratis câțiva campioni pentru a-i testa, iar atunci când strângi destule puncte de influență sau nu mai știu ce naibii de puncte mai au, îți cumperi campionul și îți faci abilitățile și toate cele, strict pentru acel campion. 
În opinia mea, e cel mai greu joc jucat de mine. Sunt foarte multe elemente de memorat, dar după ce reușești să-ți dai seama ce și cum, evoluezi rapid, zic eu.

NU FAC RECENZIE! Nu! Nu știu cu ce se mănâncă jocul ăsta... încă. Am făcut vreo 5 sau 6 nivele și apare WON vreo 6 meciuri. Nu am câștigat eu, ci echipa, dar pot susține că am contribuit și eu la victorii. :D
Pot spune că jocul nu-i pentru copii mici. E cel mai complex joc jucat de mine vreodată. Nici Metin2 nu se compară la capitolul dificultate. Deloc. Într-adevăr, grafica e din anul 2009, dar nu demnă de acel an. Are o grafică ce tinde spre cartoon, dar destul de ok. Același sistem de joc îl întâlniți și la DOTA 2. Îl am pe Steam, dar nu mă obosesc să-l descarc și pe ăla. E identic, doar grafica mai superioară. În opinia mea, DOTA 2 e o copie a jocului LOL. Dota 2 a apărut în 2011, ca beta, iar LOL în 2009, deși Dota e o expansiune din WoW (World of Warcraft)

Ești jucător avansat? Caută-mă și învață-mă și pe mine! :))

Deși o am pe frumoasa Denise, blogger la Atitudine Slabă, ca mentor în jocul ăsta, eu zic că nu strică să mai am câțiva mentori care știu cu ce se mănâncă jocul ăsta. Cine vrea, cine dorește, mă găsește pe serverul EU, Nordic & East. Nickname: Kassaq

Vă las aici un gameplay de pe YouTube, poate vă apucați și voi. :))




sursa foto: google.ro

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

12 comentarii

Scrie un comentariu
Anonim
Autor
25 noiembrie 2013 la 09:28 delete

Cine spune ca Metin 2 e un joc cu un grad de dificultate ridicat? Vrei joc cu grad de dificultate ridicat? Incearca tera online :)
Despre LOL nu pot spune prea multe, am jucat cam 30 de minute,e un joc bunicel dar nu e genul meu.
Nu stiu de ce ai impresia ca multi nu stiu ce inseama LOL, dar sa stii ca LOL e un joc foarte cunoscut.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
25 noiembrie 2013 la 09:34 delete

Metin2 mi s-a părut un joc dificil, cel puțin la început. Am zis că nu se compară Metin2 cu LOL la capitolul dificultate, în sensul că Metin2 e mai ușor decât LOL, la capitolul ăsta, chiar dacă genurile sunt diferite. Am experiență mai mare cu RTS-urile, iar în rest sunt un oarecare amator.

Știu că LOL e un joc cunoscut. Nu am impresia că lumea nu știe ce e LOL. A fost o mică glumă, fiind și o mică aluzie între LOL (Laughing out Loud) și LOL (League of Legends)

Răspunde
avatar
Denisa
Autor
25 noiembrie 2013 la 10:28 delete

Riot points-uri sunt celelalte:)) si tre sa bagi bani in joc daca vrei RP:D

Răspunde
avatar
TroooooLex
Autor
25 noiembrie 2013 la 17:10 delete

Am jucat si atat Metin cat si LOL.. LOL inca mai joc dar mi se pare super enervant faptul ca dai de foarte multi oameni cretini si fiind un joc de echipa este greu sa nu pierzi in situatia asta! Metin mi-a placut foarte mult, devenise ca un drog la un moment dat mai ales ca mai toti prietenii ii gaseam acolo.. Am renuntat la el acum ceva timp din fericire! :)

Răspunde
avatar
Unknown
Autor
25 noiembrie 2013 la 17:12 delete

joc de un an. si ma enerveaza ca-n poza ta nu exista jax. eu numai cu jax joc. si rar cu aatrox...

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
25 noiembrie 2013 la 17:13 delete

Şi eu am jucat Metin2 o vreme bună. Am fost dependent, chiar. Din fericire şi eu am renunţat la jocul ăsta, dar LOL s-ar putea să fie şi el un drog. E captivant jocul cu excepţia tâmpiţilor.

Răspunde
avatar
Emy
Autor
25 noiembrie 2013 la 17:13 delete

Cand scrii astfel de articole ar fi bine sa te documentezi putin si nu ar strica sa gandesti. Daca exista Dota 2 nu te-ai gandit ca poate exista si un DOTA. Este defapt o harta care poate fi jucata in Warcraft 3 si care a devenit atat de populara incat a fost dezvoltata in jocul ei propriu care este DOTA 2. DOTA 1 a aparut prin anul 2005 si nu are nici o legatura cu WOW, doar ca apartin de Blizzard ambele. Deci LOL a fost inspirat din DOTA 1 care este tatal tuturor. Te rog putina documentare inainte de a scrie.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
25 noiembrie 2013 la 17:16 delete

Eu îţi spun din ceea ce m-am documentat. Am vizionat câteva clipuri pentru a înţelege vag cum stă treaba în joc şi de acolo am auzit că Dota 2 e o expansiune din WOW. Eu îţi spun ce ştiu. Nu am cum să dovedesc că informaţiile obţinute sunt adevărate sau false.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
25 noiembrie 2013 la 17:17 delete

Cine naibii e Jax şi cine-i Aatrox? N-auzi coane că eu joc de două zile şi tu deja mă-njuri. :))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
25 noiembrie 2013 la 18:42 delete

Inteles-am. Nu bag bani in jocuri. Doamne fereste! :))

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
28 noiembrie 2013 la 20:07 delete

Vrei sa te distrezi? incearca sa o joci pe Nidalee :)) sau pe Ziggs. Daca nu stii cine sunt astia cauta-i la lista de eroi .

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
28 noiembrie 2013 la 21:06 delete

Pe Nidalee o știu, dar nu am avut ocazia să joc cu ea. Sunt la început și nu am destule "Influence Points" să cumpăr eroi. :) Am jucat cel mai mult cu Miss Fortune, iar eroii de săptămâna asta i-am ratat... Mai am timp să-i încerc până marțea viitoare.

Răspunde
avatar

Recent Articles