Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Un Paște fericit tuturor!

sâmbătă, mai 04, 2013
La noapte fiecare dintre noi se va duce la Biserică, la slujba de Înviere să ia Lumină și mai apoi să ia pâinea cea sfântă înmuiată în vin, numită Paște. Sper că am zis bine :).
Eu voi fi cât mai original în a face urarea de Paște, așa că vă urez un Paște cât mai fericit alături de cei dragi, pace în suflet, o liniște sufletească, stresul să fie inexistent, multă sănătate, lucru de care tot mai mulți avem nevoie pentru a ne bucura de lucrurile minunate care se petrec în viața noastră. Nu lăsați lucrurile negative să vă influențeze și fiți cât mai pozitivi în ceea ce faceți! Paște Fericit!


Voi petrece Paștele în 2 locuri: o parte la Biserică și o pare acasă alături de familie. Vreau să am un Paște cât mai liniștit, să mă relaxez, să mă odihnesc atât fizic cât și psihic. Deși, mai nou mâncarea e vedeta sărbătorii de Paște, voi încerca să evit supraalimentarea cu sarmale și alte bunătăți specifice mesei de Paște.

Un lucru îmi place foarte mult atunci când vine Paștele. În fiecare an, merg cu părinții la cimitir pentru a aprinde câte o lumânare pentru cei trecuți în neființă. Tot timpul, sunt foarte tăcut când este Paștele, și îmi place că...văd lumea foarte liniștită...uit de tot stresul, de toate grijile de zi cu zi atunci când văd o lume la fel de tăcută, concentrată pe slujba de Înviere, și pe Lumina cea Sfântă pe care o vor ține aprinsă din câte știu până se termină toată lumânarea...


Nu mă mai lungesc în articol așa că sunt curios...cum petreceți Paștele și ce stare vă redă această sărbătoare?


PAȘTE FERICIT TUTUROR!




Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

4 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
4 mai 2013 la 20:49 delete

Paște fericit, Eddie!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
4 mai 2013 la 20:49 delete

Mulțumesc la fel Pishky! :)

Răspunde
avatar
misterioz
Autor
5 mai 2013 la 03:29 delete

Frumos articol :)
În special ultima parte,nu credeam că va scrie cineva despre cimitir,despre lumînarea aprinsă pentru cei trecuți în neființă.
Un Paște Fericit îți doresc,și liniște sufletească!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
5 mai 2013 la 04:18 delete

Mulțumesc frumos! Paște Fericit și ție! :)

Răspunde
avatar

Recent Articles