Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

"N-are românii bani". Cum am sărbătorit eu 1 Mai.

joi, mai 02, 2013
Astăzi a fost o sărbătoare maaare nu glumă. Azi e 1 Mai așa că ce îi dă în gând românului? Mici, bere, grătar în aer liber, manele și chirăit cât te țin corzile vocale...
Ete că eu am fost astăzi mai cu moț și am sărbătorit altfel ziua asta liberă... E drept, avem o mini-vacanță la dispoziție așa că na...hai să facem un drum lung pe la munte, la mare sau eu știu unde. Nu! Stau nene și mă relaxez și așa bugetul e mic, nu e mai fain să te delectezi cu o muzică pe placul tău, cu băutura lângă tine frumos și...fără tradiționalii mici că și așa nu îmi pică bine..


Eu zic că e o mare oboseală să faci atâta drum până la mare sau la munte doar pentru 1-2 zile, 1 zi fiind de somn de voie, că...după vine Paștele...sau na...în fine :))

Mă uitam pe la știri și ce să vezi în toată sărbătoarea asta? Cocalari și pițipoance extra-siliconate, cu gene false, unghii false ( lene să lase să crească ) și...fără...sutien. Deci plin de domnișoare sau doamne în toată firea fără sutien...Totuși, când nu ești la mare dacă te uiți la una cu sânii pe afară te plesnește de vezi dincolo de Calea Lactee...Așa că, vă invit la mare...holbatul e gratis...măcar de 1 Mai nu se supără nimeni...De fapt, acum știu eu de ce se zbat ăștia să plece la mare pentru vreo 2 zile :)) Nu mai repet...știți voi.

Deși legea privind grătărelele în pădurici cu pomuleți înalțiiiiiiii și frumoși e strict interzisă, se pare că Poliția a lăsat de la ei, cum probabil face de obicei, și nu a sancționat lumea...și așa benzina costă..o amendă e deja prea mult... Mi-a plăcut o fază la un tip de era cu un grup de amici la grătar fix în pădure, în bălării chiar, să spună că nu a văzut să scrie undeva că nu are voie să facă grătar în pădure...Mă...omul are dreptate... De exemplu, la sărbătoarea orașului de săptămâna trecută, toți și-au intins tarabele împreună cu grătarele în pădurea din oraș...și nimeni nu le-a făcut observație cu privire la faptul că nu sunt în loc amenajat...Deh...se mai fac și excepții când vine vorba de profit de pe urma comercianților, nu? Pe lângă asta, unii primari încalcă legea, și oferă pajiști frumoase, splendide cu o taxă de vreo 5 lei, neavând locuri special amenajate pentru grătare...În fine...Tot o excepție nu?

Eu unul m-am distrat pe cinste singur și cu lumea virtuală, în liniște, deci relaxare totală... Nu m-am făcut mangă, altfel nu scriam acest articol, și că tot veni vorba, când mă uit la ăștia cum se fac mangăăăă, îmi dau impresia că și la vreo 40 de ani ești total pe lângă privind consumul de alcool responsabil... Tot ăștia de vreo 30-40 de ani, dau legi care interzic minorilor să consume alcool, deși adulții care beau de se sparg, se comportă de toată rușinea sub influența băuturilor alcoolice. În schimb, tinerii, care sunt și minori...parcă sunt mai responsabili când pun gura pe alcool..cu mici excepții :))

Nu știu cum v-ați distrat voi, așa că dacă vreți, și probabil sunteți online...uimiți-mă cu modul vostru de distracție! :)) Have fun!

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

4 comentarii

Scrie un comentariu
Tabx0rStaff
Autor
2 mai 2013 la 00:27 delete

Am fost la schit :) foarte frumos, lumea a început să fie mai civilizată, chiar nu am văzut resturi de gunoaie pe jos de data asta, am crezut că nu sunt în România! :))

Am cumpărat ceva carne, repede nişte cartofi prăjiţi, o minge, un tenis, o plimbare relaxantă prin pădure...un holbat la câteva....maşini desigur! Mi-am dat seama că e totuşi relaxant să faci o plimbare de 1 Mai, chiar a fost frumos. Totuşi, dacă tragem linie, plimbarea de 1 Mai ma costat puţin peste 3 milioane....mult totuşi! plus că vine şi Paştele...:))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
2 mai 2013 la 00:28 delete

Cam multă cheltuială pentru doar o zi. Dar, doar o dată e 1 Mai...pe an, nu? :))

Răspunde
avatar
Pishky
Autor
2 mai 2013 la 01:52 delete

M-am distrat acasă la spart de nuci :))!
Fain postul.. am râs la faza ”Totuși, când nu ești la mare dacă te uiți la una cu sânii pe afară te plesnește de vezi dincolo de Calea Lactee...Așa că, vă invit la mare...holbatul e gratis..”... acu dacă nu știi îți zic eu că sunt fete care acceptă asta și fără să fie la mare... important e să le găsești, dacă chiar vrei =))!

Răspunde
avatar
carolina
Autor
2 mai 2013 la 12:47 delete

si eu tot pe acasa m-am distrat si putin prin parc :)

Răspunde
avatar

Recent Articles