Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Filme de weeekend!

vineri, mai 10, 2013
Astăzi mai recomand 3 filme foarte faine. A trecut ceva timp de când nu am mai recomandat filme pentru weekend, însă am revenit. Deși nu sunt sigur dacă lumea va avea timp să vizioneze aceste filme, nu cel puțin astă-seară...doar e finala Românii au Talent, eu totuși le recomand :).

Sunt 3 filme pe care le-am vizionat și mi-au plăcut pentru acțiunea, realismul și unele glume pe care le au în componență. Unul dintre filme, pe care l-am vizionat chiar aseară, adică Rise of the Planet of the Apes.



1. Parker (2013) - Trailer
Parker e un hoţ profesionist care are un cod moral propriu: să nu furi de la oameni care nu-şi permit pierderea şi să nu răneşti oameni care nu merită asta. Însă după ultimul jaf, echipa lui îl trădează, îi fură partea lui şi îl părăseşte într-un şanţ, crezându-l mort. După ce-şi revine în fire, Parker e determinat să-i facă pe foştii lui amici să regrete că l-au înşelat aşa că îi urmăreşte şi îi găseşte în Palm Beach, locul de joacă al celor bogaţi şi faimoşi. Fosta echipă a lui Parker plănuieşte un jaf mai mare ca oricând, dar şi el are un plan. Dându-se drept un bogătaş din Texas, Parker devine partener cu Leslie, un agent imobiliar care are mare nevoie de bani. Ea ştie bine oraşul, e frumoasă, deşteaptă şi ambiţioasă. Împreună, ei concep un plan să fure de la fosta echipă a lui Parker şi să scape fără urmă.


2. The Rise of the Planet of the Apes (2011) - Trailer
Un grup de oameni de stiinta din orasul San Francisco se folosesc de maimute pentru a testa un medicament revolutionar menit sa vindece pacientii care sufera de Alzheimer, cercetatorul Will Rodman fiind obsedat de ideea de a continua experimentul, in pofida reactiilor adverse pe care le are administrarea respectivului leac asupra primatelor. Studiind cu atentie comportamentul unui cimpanzeu botezat Caesar, care pare sa astepte cu nerabdare momentul in care isi primeste pastila, geneticienii constata ca unul dintre efectele adverse este cresterea neobisnuita a nivelului de inteligenta al subiectilor, fapt dovedit de testele tomografice efectuate asupra creierului maimutelor din laborator. Desi Caroline este ingrijorata de directia in care se indreapta acest experiment scapat de sub control, nu reuseste sa il convinga pe Will sa renunte, iar Caesar devine in fiecare zi mai destept si mai avid de putere si se transforma in liderul unei rebeliuni a maimutelor impotriva oamenilor. Pe masura ce Terra este invadata de primatele inteligente si periculoase, iar intre rasa umana si maimute izbucneste un razboi devastator, specialistii in inginerie genetica trebuie sa gaseasca solutii pentru a-i impiedica pe subiectii experimentului sa ii transforme pe oameni in sclavi.


3. The Last Stand (2013) - Trailer
Last Stand spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un şerif hotărât să ţină piept cu orice preţ traficanţilor de droguri care-şi fac de cap pe teritoriul său.

Ray Owens este un şerif aflat în pragul pensionării, care s-a resemnat să lupte împotriva infractorilor mărunţi ce operează în micul oraş Sommerton Junction situat la graniţa Statelor Unite ale Americii cu Mexicul, după ce a renunţat la postul pe care l-a ocupat în Departamentul de Poliţie din Los Angeles.


Atunci când Cortez (Eduardo Noriega), cel mai căutat şi faimos lider al traficanţilor de droguri mexicani, reuşeşte să evadeze în mod spectaculos dintr-un convoi de deţinuţi escortat de agenţi FBI şi se îndreaptă spre localitatea Sommerton Junction cu scopul de a se refugia în Mexic şi a scăpa de rigorile legii, având asupra lui 400 milioane de dolari şi gonind spre frontiera cu o viteză de 200 mile pe oră, într-o maşină sport Gumpert Apollo ce i-a fost pusă la dispoziţie de subalternii loiali, Ray Owens întrevede şansă de a-şi răscumpăra greşelile trecutului capturându-l pe infractor. Singura problemă este ca şeriful este înconjurat de o echipă neexperimentata de poliţişti, iar Cortez are în jurul lui o armată de ticăloşi bine antrenaţi şi înarmaţi până-n dinţi, luând între timp şi un ostatic pentru a-şi asigura scăparea.


Descrieri și imagini preluate de pe Cinemarx / Cinemagia. Filmele sunt urmărite de mine înainte de a fi recomandate.

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

1 comentarii:

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
11 mai 2013 la 00:51 delete

al doilea cu siguranță.. e genial!

Răspunde
avatar

Recent Articles