Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Categoria bloggerilor critici....Nu îi suport!

duminică, aprilie 28, 2013

Am descoperit ieri, o categorie nesimțită de bloggeri...
Trebuie să menționez că nu îmi voi cere scuze vreodată dacă vreunul dintre cititorii acestui articol se simte, vezi Doamne, jignit de OPINIA MEA. Să clarificăm de la bun început ce înseamnă o opinie. O opinie, înseamnă exprimarea unui gând, cel puțin așa știu...iar cititorul din bunele lui maniere ar trebui să mi-o respecte, iar dacă nu e așa, să vină cu un contraargument politicos, încât să purtăm o discuție civilizată, nu ca pe străzile cu gropi ale Bucureștiului din cartierele de drogați.




Mă doare fix în cot de cei care se simt în acest articol și GATA. Dacă tu te simți în acest articol e strict problema ta. Deviza blogului e simplă! Sunt responsabil pentru ceea ce scriu, nu pentru ceea ce vei înțelege în pana mea...bine..fără pana mea.

Articolele care conțin niște opinii personale și nu numai, pot fi interpretate de critici în n-șpemii de feluri încât să pară că i-ai jignit, le-ai crăpat corasonul și...din cauza asta nu mai dorm noaptea...I don't give a shit!

Cert e, că această categorie de bloggeri ar trebui să își vadă de treaba lor ca oameni, să învețe în mama lor ce înseamnă bunele maniere, să respecți un blogger, care până la urma urmei îți e coleg...că doar faci parte din blogosferă, right?
Sper că nu te superi Pishky pe mine, însă fiind pe blogul meu, m-am decis să le-o dau peste nas celor care fac parte din categoria de critici, și repet, nu știu cine e critic pe aci...Te simți, e problema ta!
Pishky a scris un articol prin care își EXPRIMĂ OPINIA în legătură cu fumătorii care sunt lași...
Nu văd unde a greșit când a spus asta...Fumătorul e inconștient când el crede că e conștient, spun și o repet... Dacă ești conștient de ceea ce îți cauzează un băț de hârtie cu rumeguș presat te lași de ele. Dacă nu poți să te lași ești un LAȘ(I)!
Un terchea-berchea se simte jignit și se găsește să scrie un articol în legătură cu anumite greșeli gramaticale împreună cu niște injurii de tot rahatul. Acum serios.... hu dă fac is părfect? Mă doare în 3 litere de trei metri...Poate să fie cur..poate să fie cot, uite un exemplu de interpretare. Așa fac acești bloggeri critici...un cuvânt îl pot interpreta cum doresc ei, rezultând că...i-ai jignit...Hai mă....dacă te jigneam mă luam de mă-ta pe scurt, dacă era să o fac personal...dar nu o fac, pentru că am un bun simț spre deosebire de tine...

Ei bine, dacă îmi citești tu acest articol, blogger critic ce ești, super cultul lumii care nu știe să scrie cu diacritice că i se pare ilogic ca litera " Ș " să fie la butonul " ; " , ți-am dat report la Google privind acel articol, ca fiind conținut violent, cu injurii la persoana cuiva, fapt care încalcă regulamentul privind conținutul blogului. Sper să îți dispară blogul sau cel puțin acel articol.

Pishky, și-a cerut scuze, însă, în opinia mea, le-aș da-o peste nas...Adică, unde-i vina mea, că spre exemplu eu îți cer un cuțit să tai pâinea și tu îmi dai furculița? E vina mea că înțelegi ce vrei, auzi ce vrei? Nu...e creierul tău ( dacă îl ai ON ), sunt urechile tale...deci nu e vina mea...

Și ca să închei acest articol cât pot de scurt...cică...Sunt curios, să știu opinia voastră, cititori ai blogului privind caracterizarea unui fumător. Chiar vă rog să scrieți cum vi se pare un fumător în mintea voastră.

Orice comentariu scris ca OPINIE nu ca INJURII va fi respectat!

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

10 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
29 aprilie 2013 la 00:08 delete

Mulțumesc pentru susținere, Eddie!

Răspunde
avatar
Yamasha
Autor
29 aprilie 2013 la 16:43 delete

calm, calm!! a venit vara, sa fim mai veseli :)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
29 aprilie 2013 la 16:46 delete

Pentru puțin! Pur și simplu nu îmi place această categorie de bloggeri și am făcut ce ai făcut și tu în acel articol...mi-am exprimat opinia...Văd că lumea tace mâlc...

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
29 aprilie 2013 la 16:47 delete

Sunt calm, dar atunci când încerc să fiu vesel...îmi strică un nebun ziua...și trebuie să mă concentrez încât să elimin acel factor negativ care mă împiedică să fiu vesel...înțelegi? :))

Răspunde
avatar
florin
Autor
29 aprilie 2013 la 17:24 delete

Imi place foarte mult acest articol, si ar trebui sa gasim in mediul online mai multe de acest tip. Mai asteptam articole de acest gen, si nu ramane decat sa zic Bravo, si sa iti promit ca o sa citesc in continuare articolele postate pe acest site.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
29 aprilie 2013 la 18:15 delete

Îți mulțumesc frumos Florin pentru comentariu. Chiar nu mă așteptam să fie apreciat acest articol... :) Mă bucur că sunt și oameni limpezi ca tine prin comunitatea asta care observă realitatea!

Răspunde
avatar
Pishky
Autor
29 aprilie 2013 la 18:22 delete

Florin ma bucur ca mai exista oameni ca tine!

Răspunde
avatar
ionut
Autor
30 aprilie 2013 la 12:00 delete

Foarte bun articolul, si informativ in acelasi timp. Mai asteptam articole de acest gen

Răspunde
avatar
Tabx0rStaff
Autor
2 mai 2013 la 00:34 delete

Hmm, deci ţi-ai dat şi tu seama că a fi critic e o muncă uşoară şi nu necesită cine ştie ce?

"ți-am dat report la Google privind acel articol, ca fiind conținut violent, cu injurii la persoana cuiva, fapt care încalcă regulamentul privind conținutul blogului."


I se rupe lu' ăla că ai dat tu report la Google, stai liniştit, nu se ocupă ei de prostiile astea, au mai multe pe cap. Dacă Google ar fi interesată de ce publică lumea pe bloguri, cu siguranţă nu ar exista warez, adult, etc. Până şi blogul în care unu adaugă zilnic licenţe pentru NOD32 nu a fost blocat, deşi ESET a raportat asta la Google, ce speranţe să ai în cazul tău? :P

Soluţia pentru aceşti hateri? IGNORĂ!


Răspunde
avatar
Eddie
Autor
2 mai 2013 la 00:35 delete

Nu știi de unde vine norocul! :))

Răspunde
avatar

Recent Articles