Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vă invit la balul de caritate "Crăciun din inimă de student"

marți, decembrie 10, 2013

Una zic și alta fac. Mă doare capul. Nu suport pastilele.. Am zis că iau o pastilă de cap, dar n-am mai luat. Durerea trecuse, dar în momentul ăsta mă doare capul crunt. Mă mir că pot scrie. În fine. Pe Facebook  ziceam că revin peste câteva zile, dar pe ultima sută de metri am primit un răspuns cu privire la un eveniment caritabil unde particip în calitate de partener media. Nu mă interesează potențialul trafic generat de pe baza acestui parteneriat. Mă interesează promovarea unui eveniment caritabil, de-o importanță majoră. Cum sărbătorile sosesc, în țara asta există și oameni care nu întâmpină Crăciunul sau Anul Nou cu zâmbet și bucurie. Ei întâmpină aceste sărbători cu un strop de speranță. O speranță spre mai bine. Încerc s-ajut și eu acest eveniment caritabil prin promovarea evenimentului în sine. Totul are loc în Iași, oraș la mare depărtare de mine. De aș avea ocazia, aș merge. Îmi place muzica folk. Nu mai dau detalii. Toate cele necesare le găsiți mai jos. :)

Cine are un suflet bun, e din Iași sau poate din alt oraș și vrea să facă niște oameni fericiți, vă invit la balul de caritate "Crăciun din inimă de student".

Asociaţia Studenţilor Informaticieni Ieşeni (ASII) organizează, ca în fiecare an, în 
parteneriat cu Facultatea de Informatică Iaşi (FII), Balul de Caritate „Crăciun din Inimă de Student”. Scopul acestui eveniment este de a aduce un zâmbet pe chipurile celor mai nefericiţi decât noi, împreună cu o mulţumire sufletească pentru toţi cei care participă la acest proiect caritabil. 

În acest an, în colaborare cu Liga Studenţilor de la USAMV Iaşi, doresc să ofere un Crăciun mai frumos copiilor din Şcoala Gimnazială Mironeasa, judeţul Iaşi, copii defavorizaţi din punct de vedere social şi financiar. Ediţia aceasta a Balului de Caritate, cea de-a 10-a la număr, va avea loc pe data de 12 decembrie 2013, începând cu orele 18:00, în Aula Magna “Haralamb Vasiliu” de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi. Pentru a crea atmosfera necesară, se vor desfăşura o serie de momente artistice, cum ar fi: recitaluri de colinde, pian şi muzică folk. De asemenea, vor fi prezente la eveniment şi formaţii precum Descântec, Byron şi trupa de teatru Idiot. O altă activitate importantă din cadrul acestui eveniment este tradiţionala licitaţie pentru strângerea de fonduri, unde vor fi produse hand-made, produse de la anticariate, tablouri şi obiecte decorative.

Biletele vor putea fi achiziţionate începând cu data de 1 decembrie, din holul Facultăţii de Informatică sau de la membrii organizatori. Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate către copiii din Şcoala Gimnazială Mironeasa. Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul www.caritate.asii.ro

Sunt aşteptaţi cu braţele deschise toţi cei care vor dori să ia parte la acest bal plin de bucurie!

Ajută şi tu! (BRD, IBAN: RO24BRDE240SV22901182400)




Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
Blogger
Autor
11 decembrie 2013 la 19:56 delete

Zi sincer, de la mine ai copiat ideea cu CSS-urile astea ?

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
11 decembrie 2013 la 22:53 delete

Nu! Sunt propriile idei. Tema veche e editată în proporție 90% de mine prin css. În altă ordine de idei, nici nu mai știu care-s blogurile tale, iar din câte știu te bazezi pe o nișă predominant feministă, legată de slăbire și altele. :) No offence. :)

Răspunde
avatar

Recent Articles