Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Ce site de tip "cloud" folosiți?

miercuri, aprilie 17, 2013
În ziua de astăzi, stick-urile, cd/dvd-urile sunt pe cale de dispariție în opinia mea...De ce? Păi a apărut tehnologia asta "cloud" ( nor )..Ce înseamnă "cloud"? Click AICI să citești despre acestă tehnologie.

Am mai scris un articol cu avantajele și dezavantajele utilizării acestei tehnologii, însă astăzi sunt curios ce astfel de site-uri folosiți, dacă folosiți bineînțeles..





Eu folosesc Mediafire.com . Am contul de vreo 2 ani și sunt foarte mulțumit de el...Acum mult timp, aveai la dispoziție doar vreo 5 gb spațiu de stocare pe serverul lor, cu un cont gratuit bineînțeles...Acum, ai la dispoziție 50 de gb spațiu de stocare tot la un cont creat gratuit. 

Pe acest site, am găzduit fișierele firmware pentru Android 2.3.4/2.3.6 ale smartphone-ului Samsung Galaxy Gio, fișierul root pentru acest tip de telefon dar și alte fișiere. Aceste fișiere au cam 1 an de când sunt găzduite pe acest site și încă sunt găzduite și acum, lucru care dovedește că site-ul este serios și nu te trezești cu fișierele șterse pe neașteptate.

Însă, dacă vei crede că merge să pui fișiere cum ar fi: jocuri PC, soft-uri piratate, muzică etc, ar trebui să te gândești înainte să faci asta pentru că te poți trezi cu contul șters, plângeri din partea celor care au drepturi asupra acelor fișiere și alte chestii cam...nasoale. :)

Eu presupun că această tehnologie a fost creată cu scopul de a nu te mai căra cu stickul, cd-ul, dvd-ul, sau alte chestii de genul, lucru care te ajută dacă dorești să îți salvezi amintirile, pozele etc. Ai posibilitatea de a încărca fișiere, setându-le vizibilitatea pe privat. Deci nimeni nu îți poate vizualiza fără permisiunea ta, fișierele încărcate.


Voi ce site de tip "cloud" folosiți? Sunteți mulțumit de el? :)

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
17 aprilie 2013 la 22:55 delete

na că eu de astea nu prea folosesc
singurul site de tip ”cloud” pe care il folosesc e ceva de la microsoft word unde imi salvez anumite chestii :))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
17 aprilie 2013 la 23:04 delete

Folosești Word ca reminder sau? :)) Pe site-urile de tip cloud poți pune chiar și Microsoft WORD dar te poți trezi cu contul șters :))

Răspunde
avatar

Recent Articles