Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Recomand filme! Weekend cu Adam Sandler!

vineri, februarie 01, 2013
E weekend! Deci recomand filme....cu Adam Sandler! Este actorul meu favorit când vine vorba de o comedie buna, care nu te adoarme niciodata, cel putin, nu am gasit vreun film în care sa adorm, iar el sa apara în filmul respectiv. Not yet! Așa ca recomand 5 filme de comedie cu Adam Sandler, unele noi, unele puțin mai vechi dar foarte amuzante și pline de energie.
1.That's my boy - Băiatu' tatii ( 2012 ) - Trailer
Notă IMDB 5,5 , notă personală: 8.
Într-o buna zi,. adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o întâlneste pe iubirea vietii sale. Singura problema este faptul ca femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Cu totii stim ce înseamna marea iubire din liceu, însa Donny merge mult mai departe, ajungând în pat cu ea si lasând-o însarcinata. Cum era de asteptat, povestea lor de dragoste se termina prost - doamna McGarricle ajunge la închisoare, lasându-l pe Donny, în vârsta de 14 ani, sa-l creasca pe Todd, baietelul nascut din relatia lor plina de pasiune.

Desi Donny se straduie din rasputeri sa fie un bun tata, sarcina îl depaseste si esueaza. Acum, 30 de ani mai târziu, Todd (interpretat de Andy Samberg) este un investitor de succes si lucreaza pe Wall Street. Plecând de la tatal sau imediat ce avusese ocazia, Todd nu-l mai vazuse de ani de zile. Însa Donny are probleme cu Fiscul si mari datorii, prin urmare se gândeste ca singura salvare poate veni de la fiul sau, de la care sa obtina banii si sa-si plateasca datoriile pentru a nu ajunge la închisoare. Revederea dintre cei doi are loc chiar în ajunul nuntii lui Todd cu Jamie (interpretata de Leighton Meester). Donny debarca intempestiv, provocând stupoare si dând peste cap toate pregatirile si petrecerea de nunta. Pentru Donny, aceasta ar putea fi o sansa de a se reconcilia cu fiul sau, însa va fi oare el capabil sa se comporte ca un adevarat tata ? Columbia Pictures, în asociere cu Relativity Media prezinta filmul That's My Boy / Baiatu' tatii, o productie Happy Madison, în regia lui Sean Anders. Scenariul este semnat de David Caspe. Producatorii filmului sunt Adam Sandler, Jack Giarraputo, Heather Parry si Allen Covert, iar producatori executivi Barry Bernardi, John Morris, Dennis Dugan si Tim Herlihy. Imaginea este semnata de Brandon Trost, iar scenografia de Aaron Osborne. Montajul este realizat de Tom Costain. Costumele sunt create de Ellen Lutter, iar coloana sonora este compusa de Rupert Gregson-Williams. Din distributie mai fac parte: James Caan, Vanilla Ice, Will Forte, Ciara, Milo Ventimiglia, Rachel Dratch, Eva Amurri Martino si Tony Orlando.

2.Just go with it - Nevastă de împrumut ( 2011 ) - Trailer
Notă IMDB 6,3 , notă personală 8,5 .
În filmul Nevasta de împrumut, pentru a ascunde o minciuna nesabuita, un chirurg plastic, care-i face curte unei profesoare, cu mult mai tinere, o roaga pe asistenta sa, extrem de loiala, sa joace rolul nevestei de care chipurile intentiona sa divorteze. Din cauza acestei minciuni, trebuie sa intre în joc si copiii asistentei, iar pe toti îi asteapta un week-end în Hawai care pâna la urma le va schimba viata. Columbia Pictures prezinta o producte Happy Madison, Nevasta de împrumut, în interpretarea lui Adam Sandler si Jennifer Aniston. Regia îi apartine lui Dennis Dugan. Producatorii sunt Adam Sandler, Jack Giarraputo si Heather Parry. Scenariul le apartine lui Allan Loeb si Timothy Dowling si este bazat pe “Cactus Flower,” un scenariu de I.A.L. Diamond, dupa o piesa de Abe Burrows, inspirata dupa o piesa franceza de teatru de Barillet si Gredy. Producatorii executivi sunt Barry Bernardi, Allen Covert, Tim Herlihy si Steve Koren. Imaginea e asigurata de Theo Van de Sande, ASC. Scenografia e semnata de Perry Andelin Blake, montajul de Tom Costain, iar costumele de Designerul Ellen Lutter. Muzica e compusa de Rupert Gregson-Williams. Aranjamentele muzicale sunt realizate de Michael Dilbeck, Brooks Arthur si Kevin Grady.

3.Grown Ups - Oameni mari și fara minte ( 2010 ) - Trailer
Notă IMDB 5,8 , notă personală 9 .
Oameni mari si fara minte, cu Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, si Rob Schneider, este o comedie completa despre cinci buni prieteni din copilarie, care se întâlnesc dupa treizeci de ani, împreuna cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vietii de unde s-au despartit, cei cinci vor descoperi ca a îmbatrâni nu înseamna neaparat sa te si maturizezi. Columbia Pictures prezinta în asociere cu Relativity Media o productie Happy Madison, filmul lui Dennis Dugan, Oameni mari si fara minte. În film joaca Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider, Salma Hayek, Maria Bello, si Maya Rudolph. Regia îi apartine lui Dennis Dugan. Productia este asigurata de Adam Sandler si Jack Giarraputo. Scenariul a fost scris de Adam Sandler & Fred Wolf. Producatorii executivi sunt Barry Bernardi, Tim Herlihy, Allen Covert, si Steve Koren. Imaginea este asigurata de Theo Van de Sande, ASC, iar scenografia de Perry Andelin Blake. Montajul a fost realizat de Tom Costain, iar costumele de Ellen Lutter. Muzica e compusa de Rupert Gregson-Williams. Aranjamentul muzical a fost asigurat de Michael Dilbeck, Brooks Arthur, si Kevin Grady.

4.Funny People - Tipi simpatici ( 2009 ) - Trailer
Notă IMDB 6,5 , notă personală 7,5 .
Dupa „The 40-Year Old Virgin” si „Knocked Up”, Judd Appatow vine cu o noua comedie spumoasa, Tipi simpatici, cu Adam Sandler (I Now Pronounce You Chuck & Larry, Anger Management), Seth Rogen (Knocked Up, Pineapple Express) si Leslie Mann (Knocked Up, Zhe 40-Year Old Virgin) în rolurile principale. Tipi simpatici este povestea lui George (Adam Sandler), un comic de succes, care, in momentul in care afla ca sufera de o boala care ii lasa mai putin de un an de trait, decide ca e cazul sa isi puna in ordine viata. Il ia sub aripa sa pe Ira (Seth Rogen), un comic aspirant, care inca nu si-a gasit drumul in cariera, ca sa-i fie asistent si prieten. Insa cand un comic ajunge fata in fata cu moartea, ce poate sa iasa, decat o comedie nebuna! Tipi simpatici - o comedie spumoasa despre un comic secatuit de inspiratie, dar plin de toane, un asistent dornic sa-i intre in gratie, dar frustrat, si gasca lui de tipi…unul mai simpatic decat altul! Echipa de actori ce strâng rândurile lânga Sandler, Rogen si Mann este compusa din Jonah Hill (Superbad, Knocked Up), Eric Bana (Munich, Star Trek), Jason Schwartzman (Rushmore, The Darjeeling Limited), RZA (American Gangster, Derailed), Aziz Ansari (Parks and Recreation, I Love You, Man) si Aubrey Plaza (Parks and Recreation) Filmul este produs de Apatow, Clayton Townsend (The 40-Year Old Virgin, Knocked Up) si Barry Mendel (Munich, The Sixth Sense). Echipa tehnica are onoarea de a-i avea în componenta pe Janusz Kaminski (Schindler’s List, Saving Private Ryan), regizor de imagine de doua ori distins cu premiul Oscar, costume designerii Nancy Steiner (The Lovely Bones, Little Miss Sunshine) si Betsy Heimann (Red Dragon, Almost Famous); scenograful Jefferson Sage (Year One, Walk Hard: The Dewey Coy Story); editorii Brent White (Step Brothers, Knocked Up) si Craig Alpert (Pineapple Express, The 40 -Year Old Virgin) si compozitorii Michael Andrews (Donnie Darko, Walk Hard: The Dewey Cox Story) si Jason Schwartzman.

5.Bedtime Stories - Povești de adormi copiii ( 2008 ) - Trailer
Notă IMDB 6.0 , notă personală 7 .
Skeeter acum trecut de 30 de ani isi aminteste cu drag de vremurile fericite alaturi de tatal sau in camaruta hotelului unde luau viata tot felul de povesti fantastice si captivante.Ei au fost nevoiti sa renunte la hotel , insa noul proprietar i-a facut tatalui o promisune cum ca atunci cand Skeeter va fi pregatit il va face directorul noului hotel. Acum, dupa 25 de ani, acea promisiune a fost uitata iar Skeeter e un simplu ingrijitor al hotelului . Acesta este nevoit sa aiba grija de nepotul si de nepoata lui iar pentru ai putea distra isi aduce aminte de harul tatalui sau de a inventa povesti si isi incearca si el norocul.Ce se intampla atunci cand acesta realizeaza ca ceea ce inventeaza copiii se transforma in realitate ? Va reusi el sa ajunga directorul hotelului ? Oare e adevarat ca toate povestile au finaluri fericite? Nu va ramane decat sa aflati ...



WEEKEND PLĂCUT!




Descrieri preluate de pe Cinemagia.ro

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles