Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Primele jocuri care le-am jucat pe PC...

miercuri, februarie 06, 2013
Astăzi am să vă împărtășesc o amintire super faină cu primele jocuri pe care le-am jucat...Pe atunci nu țineam cont de grafică, nu țineam cont de cerințe de sistem, nu țineam cont de nimic..decât să mă simt bine și să mă distrez...
Prin 2003 când mi-am luat primul calculator, era unul destul de bun, deoarece nu știam eu ce e mai tare, ce e memoria RAM, HDD, procesor și placă video...însă eram bucuros.



Așa că am să vă spun ce jocuri am îndrăgit eu când eram mai mic..


PORSCHE 
Acest joc cu mașini din seria NFS a fost cel mai preferat de mine. Îmi aduc aminte că mă jucam cu rândul pentru că și tata era fan al jocurilor cu mașini.
Super joc, detalii care mi se păreau uimitoare la vremea aceea, peisajele superbe și mașinile care porneau de la categoria de rablă la categoria de bolid...Mașinile decapotabile erau preferatele, și mai ales tipurile GT 911 Carrera...sau Boxter.
Cine nu l-a jucat, vi-l recomand, asta dacă nu cumva e pretențios, dar acest joc era unul foarte popular la vremea lui.


Mai era și NFS Hot Pursuit, însă nu vă plictisesc cu un joc din aceeași serie, așa că trecem la un alt joc frumos.

REVOLT
Acest joc m-a captivat total  pentru complexitatea de care dădea dovadă. Mi-a plăcut enorm acest joc.
Un joc cu mașinute teleghidate, micuțe care goneau pe holurile unui muzeu, a unei grădini zoologice, pe vas de croazieră și alte alte circuite foarte frumoase...
Pe circuite aveai și anumite elemente de boost a vitezei, arme contra oponenților și nu numai..
Îmi plăcea atât de mult, încât am terminat jocul și am început să îmi creez propriile circuite, jocul având și un map editor, unde editam circuitele existente sau construiam eu unele..


WILL ROCK
Am jucat și shootere nu numai jocuri cu mașini. Unul dintre shootere este Will Rock, un FPS super tare, cu o poveste puțin horror, cel puțin așa îmi părea atunci din cauza muzicii. Aveai muulte misiuni grele și frumoase, cu un număr mare de monștrii pe misiune, și cu momente destul de horror, când te duceai într-o cameră după un talisman parcă, și sus pe pereți erau lipiți mobii care săreau pe tine...nebunie de joc :)
Vi-l recomand dacă nu sunteți pretențioși de grafică.



Evident, sunt muuulte jocuri pe care le-am  jucat, dar astea 3 au fost în top pentru mine. Am mai jucat și Serious Sam, Duke Nukem, Call Of Duty, NFS Underground + alte NFS-uri, FIFA 98, 2002. Deci multe..


CARE AU FOST PRIMELE JOCURI JUCATE PE PC-UL VOSTRU?


Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

1 comentarii:

Scrie un comentariu
Yamasha
Autor
7 februarie 2013 la 04:18 delete

eu stiu ca m-am jucat fifa 99 pe pc, inainte de asta, jocurile din windows 98, era nebunie totala, cand am vazut fifa si grafica din fifa am fost indragostit...inca mai joc, dar am trecut si eu pe 2013 :D

Răspunde
avatar

Recent Articles