Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Cum sa rootezi un Samsung Galaxy Gio

marți, ianuarie 31, 2012
Cum să rootezi un Galaxy Gio?Simplu!Urmează atent pașii si te vei bucura de avantajele acestui root( vezi ce inseamnă root ).
NOTĂ.Nu sunt răspunzator de nimic dacă telefonul vostru întampină probleme.Prin rootarea telefonului, este imposibil să se întâmple ceva...cel puțin eu am rootat telefonul de vreo 3-4 ori deoarece am avut alte probleme cu soft-ul , si au mers cu succes!

Sa începem!

1.Copiază fișierul root.zip( Download ) de pe PC pe cardul tău SD!ATENȚIE!!Nu îl copiați în alt folder, ci doar pe card!
2.Stinge telefonul!
3.Întră în modul recovery apăsând butoanele următoare: HOME+Power insă nu oricum!Mai pe scurt când apeși pe butoanele HOME+POWER, imediat ce vezi că telefonul se aprinde dai drumul butonului POWER, ținând apăsat în continuare HOME.Și ați intrat în modul recovery!
Acum touchscreen-ul este nefuncțional, așa ca vom folosi butoanele Volum Up(sus) & Down(jos) pentru navighare iar butonul HOME pentru selectare.
4.Selectează .apply update from sd card sau ceva de genul pentru că depinde de proveniența telefoanelor...Unele sunt aduse din Asia, unele din Europa, modul recovery fiind mai diferit.Selectează fișierul pe care l-ai copiat pe card și anume root.zip.Așteaptă până scrie install complete!
5.Reboot your phone!


GATA!Telefonul tău are acum root!În plus ai și o aplicație numită SuperUser, unde vei vedea viitoare date, informații etc.

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles