Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori
[Filme de weekend] 2 filme de acţiune + unul de familie

[Filme de weekend] 2 filme de acţiune + unul de familie

sâmbătă, decembrie 22, 2012 0
Astăzi voi recomanda 3 filme, 2 dintre ele fiind de acțiune, lansate anul acesta, iar unul ceva mai vechi dar de vizionat alături de cei dragi, mai exact un film de familie.







Liam Neeson revine în rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care nu s-a dat în lături de la nimic pentru a-şi salva fiica răpită în primul film Taken. În Taken 2: Teroare în Istanbul, Mills devine ţinta unui personaj misterios, care caută răzbunarea, iar acesta trebuie să-şi folosească talentele sale speciale pentru a-şi proteja familia de o armată de mercenari care vrea să-i ucidă.

Faimosul realizator Luc Besson (co-scenarist şi producător), co-scenaristul Robert Mark Kamen (care a lucrat şi la primul film Taken, alături de Besson) şi regizorul Olivier Megaton (Columbiana, Transporter 3) aduc pe marile ecrane Taken 2: Teroare în Istanbul, care vine după colosalul succes mondial al filmului Taken, lansat în 2008, film cu încasări de 224 milioane de dolari.

Publicul l-a aclamat pe Neeson în rolul lui Bryan Mills, un tată hiperprotector ale cărui talente – exersate în decursul multor operaţiuni sub acoperire – au fost puse la încercare la mult timp după ce s-a retras din CIA. Hotărât să-şi recupereze fiica, după ce aceasta fusese răpită dintr-un luxos apartament parizian, aventurile lui Bryan în Taken: Teroare în Paris au fost imediat înţelese şi admirate de orice părinte. Şi de această dată, Mills este în stare de orice pentru a-şi recâştiga libertatea şi a-şi salva familia din mâinile mafioţilor.

Trailer - AICI



Arhitectul poveştii din spatele seriei Bourne, Tony Gilroy, preia regia următorului capitol din franciza de spionaj care a avut un succes enorm şi a strâns încasări de aproape 1 miliard de dolari pe plan internaţional: MOŞTENIREA LUI BOURNE. Scenaristul-regizor dezvoltă universul creat de scriitorul Robert Ludlum cu o poveste originală care ne face cunoştinţă cu un nou erou (Jeremy Renner), a cărui supravieţuire este pusă în pericol de evenimentele din primele trei filme din serie.

În MOŞTENIREA LUI BOURNE, lui Jeremy Renner i se alătură nou-veniţii Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach şi Oscar Isaac, în timp ce veteranii francizei, Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn şi Scott Glenn îşi reiau rolurile din primele trei filme ale seriei.

Cu doisprezece ani în urmă publicul din toată lumea a făcut cunoştinţă cu Bourne, când a fost scos inconştient din apele Mediteranei. De-a lungul a trei filme spectatorii au urmărit aventurile lui şi i-au descoperit identitatea. I-au văzut pe supervizorii lui de la CIA punând în mişcare o vânătoare de oameni impresionantă. Au aflat despre programul Treadstone şi despre abilităţile speciale ale lui Bourne, iar la finalul trilogiei au avut impresia că povestea era terminată. MOŞTENIREA LUI BOURNE trage cortina pentru a dezvălui o intrigă şi mai sumbră în care un nou erou trebuie să se lupte pentru a rămâne în viaţă când programul lui devine brusc o ameninţare scăpată de sub control.

Trailer - AICI


Remake al filmului japonez Hachiko Monogatari, din anul 1987, şi inspirată dintr-o poveste reală, petrecută în Japonia în prima parte a secolului al XX-lea, drama Hachiko: A Dog's Story urmăreşte relaţia specială, apărută spontan între un profesor universitar şi un câine pe care îl găseşte pe stradă şi îl duce în casa lui.

Ani de-a rândul, loialul animal Hachiko îşi însoţeşte în fiecare dimineaţă stăpnâul la staţia de cale ferată şi îl aşteaptă în fiecare seară la aceeaşi oră şi în acelaşi loc să se întoarcă de la serviciu. Într-o zi nefastă, însă, profesorul moare subit în urma unui atac de cord.
Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gară pentru a-şi întâmpina stăpânul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui şi predându-le acestora o lecţie despre iubire, loialitate şi compasiune.


Trailer - AICI


VIZIONARE PLĂCUTĂ!


Nu te lua după X-ul din GTX tot timpul!

Nu te lua după X-ul din GTX tot timpul!

marți, decembrie 18, 2012 0
Atunci când dorești să achiziționezi o placă video pentru a rula jocuri pe detalii decente, trebuie să îndeplinească anumite obiective. Pentru mine unul, contează numărul de biți cel mai mult, suportul DX, pixel shader-ul și cam atât.



Plăcile video sunt din ce în ce mai performante pe zi ce trece, astfel încât plăcile video de clasă mijlocie au ajuns să coste maxim 300 de lei. 
Însă, am descoperit pe site-ul Game-Debate.com , că o placă video, care pare a fi o placă trăznet nu pare a fi deloc trăznet. E o placă dezvoltată de cei de la Nvidia, pe nume GTX 650.
Știm cu toții că plăcile GTX rulează jocurile din anul 2012 fără pic de probleme, dar nu și în cazul lui GTX 650. 
Această placă este de fapt una de clasă mijlocie dar ceva mai rapidă față de celelalte, de aia fiind numită cu X lângă GT.
Însă, adevărul despre această placă este că GTX 650 este un GT 640 normal, dar overclockat.
Dacă defapt te orientezi la adevăratul GTX 650, ei bine mai are ceva adăugat pe lângă și anume TI. Da! GTX 650TI. Aceasta este placa cu adevărat rapidă, performantă....dar scumpă.

Acest articol este scris cu scop informațional atunci când vedeți că unul sau altul că se laudă cu GTX-ul lui că rulează nu știu ce joc pe detalii maxime. DA! Dar sunt alte GTX-uri, bazate pe alte tehnologii, iar numărul de biți fiind de cel puțin 192, nu 128 în cazul lui GTX 650.
Trebuie doar să te informezi, trebuie să ai răbdare, ca apoi să nu regreți că placa achiziționată de tine e slabă, și nu oferă performanța la care te așteptai.

Iată și o poză cu graficul, prezentând diferența dintre GTX 650 și GTX 650TI. După cum vedeți GT 640 este foarte puțin mai scăzută în performanță față de GTX 650. 

Voi pe ce criterii vă bazați atunci când cumpărați o placă video?


Ți-a picat gadget-ul în apă? Stai liniștit! Uite câteva sfaturi să ți-l
recuperezi

Ți-a picat gadget-ul în apă? Stai liniștit! Uite câteva sfaturi să ți-l recuperezi

luni, decembrie 17, 2012 0
Cred că s-a întâmplat multor oameni să le pice telefonul, tableta, sau orice alt dispozitiv electronic într-un vas cu apă, în timp ce găteai sau făceai alte treburi. Asta e se mai întâmplă...Însă vă prezint astăzi 5 sfaturi utile care îți ajută dispozitivul să revină la normal, fără să îl strici sau să îi cauzezi pagube serioase. 





Înainte de toate, aceste sfaturi nu sunt personale, adică create de mine ci preluate de pe site-ul Gizmodo.com , ceea ce înseamnă că nu sunt răspunzător de vreo eventuală avarie a dispozitivului în cauză, asta doar dacă vi se întâmplă să vă cadă prin apă. Sper să nu :)

Pasul 1
Primul pas constă în oprirea surselor de electricitate cu care acel dispozitiv este alimentat. Avaria nu este cauzată doar de apă, ci și de scurtcircuitele electrice generate de bateria dispozitivului. De aceea, cum vedem că dispozitivul ne pică în apă, trebuie să îl luăm rapid și să îi întrerupem alimentarea prin scoaterea acumulatorului. Ok, ăsta a fost primul pas, dar e nevoie de câteva zile ca dispozitivul să funcționeze din nou.

Pasul 2
Scoate toate elementele atașabile ale dispozitivului cum ar fi capacul de la acumulator, cartelele SIM și SD, căști și tot ce mai ai atașat de el. Cu cât e mai eliberat cu atât mai bine. Trebuie să fie fie cât mai multe căi libere unde aerul să intre și totodată să scoți apa.

Pasul 3
Dacă ai un aspirator e perfect, mai ales dacă ai un capăt mai îngust. Trebuie să elimini cât mai multă umiditate din acel dispozitiv. Aspiră din orice loc posibil pentru cel puțin 5 minute.
Și acum o parte nasoală a autorului este că și lui i s-a întâmplat să îi pice telefonul într-un castron cu supă, și neavând un aspirator la îndemână a trebuit să aspire cu gura din toate locurile posibile, scuipându-le într-un alt castron...Cam scârbos, dar și-a salvat telefonul...

Pasul 4
Vei găsii multe site-uri care îți spun să pui telefonul într-un castron cu orez. De ce? Orezul absoarbe foarte bine umiditatea, însă autorul recomandă un alt produs tot pe bază de orez, însă la noi nu se găsește. Se numește Rice Krispies, care se servesc la micul dejun. Dar folosiți metoda castronului cu orez. După ce pui dispozitivul în acel castron, însă scufundați-l în orez ca să absoarbă bine umiditatea și telefonul să fie uscat cât mai repede și bine, îl lași pentru 48 de ore. Cam mult dar merită.

Pasul 5
După cele 48 de ore, scoate telefonul din castronul cu orez, și vezi dacă mai există urme de umitidate, cum ar fi ceața de pe ecran. Dacă da, pune-l la loc și mai lasă-l câteva ore. Însă dacă nu există ceața de pe ecran, întrodu acumulatorul și cu speranța pornește-l. Roagă-te să meargă!

CE SĂ NU FACI!
Nu încerca metode precum uscătorul de păr și alte surse de căldură pentru că riști să topești componentele. Poți folosi un ventilator dar care să nu genereze căldură, dar e recomandabil un aspirator.

Ai fi extraordinar de naiv să îți bagi telefonul în cuptorul cu microunde. Poți să îți topești telefonul în draci sau să ia foc...DECI NICIGÂND!

Să îl scuturi? Pare o idee isteață dar NU! Scuturând-ul nu faci altceva decât să muți apa dintr-o parte în alta, încât să intre apa și mai în interiorul telefonului. Nu folosi un prosop ca să îl usuci că-ți pierzi timpul!


Acești pași au fost preluați de pe Gizmodo.com, așa cum am zis mai sus, deci repet nu sunt responsabil de ceea ce faceți.



Ți-ai dona o mică parte din creier pentru un studiu? Mai ales dacă e
vorba de bani?

Ți-ai dona o mică parte din creier pentru un studiu? Mai ales dacă e vorba de bani?

luni, decembrie 17, 2012 0
Nu e un banc cu blonde ( no offence ), ci o farsă ținută pe o plajă, unde o echipă de pe YouTube, cu scopul de a vedea până unde duce nevoia de bani, au decis să se dea de la nu știu ce studiu, o cercetare pe creier.Bineînțeles, ca oferta să pară tentantă, iar tu să cedezi, cică primești în schimb câteva sute sau zeci de mii de dolari...Easy as hell!


Pur și simplu, cei 2 oameni, organizatorii acestui studiu(farsei) întreabă trecătorii dacă sunt de acord să li se taie o miiiiicccăăă părticică din creier aleasă de ei...pentru că ei știu care parte din creier o folosesc mai rar :)) Deci au fost făcuți proști pe față...Asta da farsă....Toate bune și frumoase, primii trecători au refuzat din start, rămânând uimiți de ce li se propunea, până ce un grup de fete, care avea în componență o domnișoară, care spunea: Să vorbesc cu mama. WTF? SERIOS? Ok, asta a fost cât pe ce să accepte, însă până la urmă se găsește o femeie care părea la prima vedere a fi FEMEIE ÎN TOATĂ FIREA! Dar m-am înșelat amarnic când a spus că acceptă să i se taie 2% din creier! Am RĂMAS STANĂ DE PIATRĂ CÂND AM VĂZUT AȘA CEVA=)) PE LÂNGĂ STANĂ DE PIATRĂ TOTUȘI RĂDEAM CU LACRIMI!=))

Videoclipul l-am găsit accidental, așa prin răsfoire, nefiind viral, deși merită, mai ales femeia care acceptă să i se taie 2% din creier în schimbul unei sume de bani, și pentru a sprijinii cercetarea respectivă...WTF!

Vă las să vedeți clipul întreg! Enjoy!


[Aplicații Android] Go Launcher EX - Personalizează-ți smartphone-ul!

duminică, decembrie 16, 2012 0
Go Launcher EX este cel mai popular launcher de teme, care îți schimbă înfățișarea smartphone-ului în sute de feluri.

Această aplicație este foarte utilizată de români chiar, având o notă de 4.6 din 5, în urma a aproape 1 milion de voturi. Deci zic eu..o notă fabuloasă, ceea ce înseamnă că merită.


Are un număr de instalări conform site-ului  Google Play între 50 - 100 de milioane, deci foarte tare. Ok, am vorbit destul despre statistica aplicației acum să vă spun și de ce este atât de populară.

În primul rând trebuie să știți că aplicația necesită un smartphone cu sistemul de operare Android bineînțeles, având o versiune de minim 2.0+. Era să uit! Pe 13 decembrie, Go Launcher EX a devenit disponibilă și pentru tablete nu doar pentru smartphone-uri. :)

CE OFERĂ GO LAUNCHER EX FAȚĂ DE LAUNCHER IMPLICIT?
Go Launcher EX oferă foarte multe elemente de design, fiind foarte complex în setări, venind totodată cu noi seturi de iconițe ale aplicațiilor, un dock cu slide.Dockul este partea de jos, unde sunt butoanele implicite de apel, mesaje, butonul de intrare aplicații,contacte și internet. Dând slide stânga-dreapta mai aveți sloturi personalizabile unde să vă puneți aplicațiile dorite, find mai accesibile atunci când aveți nevoie de ele.




Efecte de slide a tab-urilor, atât pe ecranul home, cât și în interior, unde sunt toate aplicațiile afișate. Sunt foarte frumoase, oferind smartphone-ului un slide deosebit.

Performanța este una destul de bună, fiind foarte optimizată chiar și pentru smartphone-urile din categoria low-budget, având un procesor de 600-800 Mhz, și RAM între 128-256 mb.
La mine consumă în jur de 20 de mb din memoria RAM, deci e foarte bine, având la dispoziție 280 mb :)

Go Launcher EX vine și cu câteva elemente preinstalate cum ar fi Go Store, unde veți putea descărca teme noi, teme care vin cu alte iconițe, și wallpapere specifice. Sunt și teme cu plată dar în mare parte sunt și gratuite și frumoase :)
Partea cea mai apreciată de mine este că vine la dispoziția noastră cu o grămadă de widget-uri care mai de care cu design-uri diferite.

Widget-uri pentru Facebook, Twitter, Bookmark, E-mail, Contacte și muuulte alte widget-uri care lipsesc în totalitate într-un launcher implicit, pot fi descărcate de la acest dezvoltator...

Eu vă recomand această aplicație să vă petreceți timpul prin ea și să descoperiți și restul de elemente care sunt foarte frumoase.

Go Launcher Dev Team, este o echipă dezvoltatoare care are în componență foarte multe aplicații legate de acest launcher ca de exemplu Go Locker, o aplicație care îți schimbă înfățișarea și stilul de deblocare a ecranului smartphone-ului tău.
Tot din componența acestei echipe mai vine o aplicație destinată consumului de baterie numită Go Power Master, având multiple profiluri, toate depinzând de modul de folosire a smartphone-ului tău. Dacă ști că nu folosești WiFi, activează acel modul care nu include WiFi, și această aplicație o va restricționa, ajustând totodată luminozitatea ecranului, volumul și alte lucruri mai puțin utile, dar care mănâncă din baterie.

Aplicaţia este gratuită, singurele care costă fiind unele teme mai fiţoase, dar aveţi o gamă largă de teme gratuite şi frumoase.
Go Launcher EX - PAGINĂ APLICAȚIE


În fiecare luni/marți voi posta câte o nouă aplicație Android, oferind cât mai multe detalii pentru a se înțelege cum funcționează și ce face acea aplicație
[Filme de weekend] 3 filme SF ce merită vizionate

[Filme de weekend] 3 filme SF ce merită vizionate

duminică, decembrie 16, 2012 2
Astăzi vă recomand 3 frumoase filme din categoria SF, filme care mi-au plăcut cum au fost regizate, mai ales atunci când se folosesau efectele...

Sunt filme cunoscute sau mai puține cunoscute vouă dar merită să fie vizionate la sfârșit de weekend :)
Enjoy!



Noua adolescenti cu puteri paranormale se refugiaza pe Terra dupa ce planeta lor denumita Lorien este distrusa de catre o rasa ostila de extraterestri. Desi sunt supravegheati de cate un paznic si protejati de o vraja ce nu permite sa fie ucisi decat in ordine numerica, cei noua extraterestri sunt urmariti pe Pamant de catre dusmanii care le-au cotropit planeta, iar primii trei sunt omorati in Malaezia, Anglia si Kenya. Cel de-al patrulea adolescent stie ca este urmatoarea tinta si ca este in pericol sa isi piarda viata, motiv pentru care se muta dintr-un oras in altul, isi schimba des identitatea si se ascunde printre elevii de liceu din localitatea Paradise - Ohio sub numele de John Smith. Dupa ce John Smith se indragosteste de o tanara fotografa pe nume Sarah Harte, se imprieteneste cu pamanteanul Sam si se integreaza perfect in comunitatea din Ohio, simte pentru prima data in viata ca are motive intemeiate sa inceteze sa fuga si sa lupte impotriva celor care il haituiesc, ajutat fiind de catre paznicul si mentorul lui Henri.
Trailer - AICI

Nick Fury e directorul agenției internaționale de menținere a păcii, organism cunoscut drept S.H.I.E.L.D. (Supreme Headquarters, International Espionage, Law-Enforcement Division ). O nouă și neașteptată amenințare inamică îl pune pe Fury în situația de a avea nevoie urgentă de ajutor. El pune în aplicare un plan mai vechi care trebuia să unească cei mai puternici super-eroi într-o echipă, echipă care să scape lumea de pericolul iminent provocat de Loki și armata sa. Organizația S.H.I.E.L.D. începe o recrutare la nivel global, care îi va aduce împreună pe toți super-eroii. ”The Avengers” continuă aventurile super-eroilor pe marele ecran începute în "Iron Man," "The Incredible Hulk," "Iron Man 2," "Thor" și” Captain America: The First Avenger”.

Trailer - AICI

Ofiterul de marina Alex Hopper de pe vaporul USS John Paul Jones este logodit cu terapeuta Sam, fiica intransigentului si severului amiral Shane, care nu este deloc incantat de perspectiva acestei casatorii si ii reproseaza viitorului ginere ca isi iroseste calitatile profesionale. Alex il idolatrizeaza pe fratele lui mai mare Stone, care este ofiter pe vasul USS Sampson si dispune de toate abilitatile necesare pentru a fi un excelent comandant. Aflati in misiune in Oceanul Pacific, fratii Hopper, amiralul Shane, experta in armament Raikes si echipajele internationale ale vapoarelor ce compun o mica flota se confrunta cu o invazie extraterestra, alienii supranumiti The Regents intentionand sa construiasca o puternica sursa de energie in ocean si sa acapareze resursele bogate ale Terrei pentru a supravietui ca rasa. Cativa membri ai echipajului sunt trimisi sa cerceteze o ambarcatiune suspecta rasarita din adancuri, care nu este detectata de radar, desi este vizibila cu ochiul liber, iar atunci cand armamentul ultramodern din dotarea oamenilor nu pare a avea eficacitate impotriva acestei nave, care ia forma unui robot si deregleaza aparatura de bord, amiralul Shane intelege ca au de-a face cu un inamic periculos de pe alta planeta.
Trailer - AICI


Inca un motiv sa nu folosesti Internet Explorer!

Inca un motiv sa nu folosesti Internet Explorer!

sâmbătă, decembrie 15, 2012 0
Browserul implementat în cel mai popular sistem de operare şi anume Windows, dezvoltat de gigantul Microsoft, are din nou o mare vulnerabilitate în interiorul browser-ului benefică hackerilor...
Dacă nu mă înșel am mai scris un articol cu referire la acest browser, fiind considerat unul dintre cele mai slabe la capitolul securitate pentru utilizator.

O nouă problemă a fost descoperită de Spider.io , o companie web-analytics, unde toate versiunile de la 6 la 10 au securitatea unui utilizator extrem de vulnerabilă. De ce? Păi acum, hackerii îți pot monitoriza mișcările mouse-ului în timp ce navighezi prin browser, chiar și atunci când bagi browser-ul în bară...Adică atunci când browser-ul este activ dar minimizat, hackerii continuă să monitorizeze mișcările mouse-ului tău.
Această metodă, poate fura informații dacă sunt întroduse printr-o tastatură virtuală, tastatură care era folosită la evitarea tentativelor de furt online.

Această vulnerabilitate este foarte avantajoasă pentru un hacker pentru că tot ce trebuie să facă este să cumpere o reclamă undeva pe un site, iar utilizatorul când va da click pe ea, și tab-ul va rămâne deschis, hackerul are acces continuu la monitorizarea mouse-ului.

Cum am zis mai sus această breșă de securitate a fost descoperită de Spider.io , care studia noi modalități pentru a măsura randamentul unei reclame plasate în diferite locuri ale paginii web.
Microsoft a fost înștiințată de această breșă de securitate pe care browser-ul lor o are chiar din Octombrie, dar se pare nu se vorbește nimic de vreun patch care să fixeze această problemă.

Bine de mine, că folosesc Chrome iar tata Mozilla...Ce-i drept, IE am folosit pentru a vedea TV online, care știți că nu merge din cauza SopCastului...


Ia-ti portia de ras cu Mosul Cel Rau!

Ia-ti portia de ras cu Mosul Cel Rau!

joi, decembrie 13, 2012 0


Cei de la Prank Bros, ne oferă 2 videoclipuri foarte amuzante, cu un Moș Crăciun deghizat evident, care împarte câte un cadou, mai mult sau mai puțin util...

Un Moș pus pe șotii care merită vizionat :)) Eu cel puțin am râs cu poftă la ce a putut să facă...Ce mi-ar place ca și în România să existe mii de echipe de genul care să facă astfel de glume trecătorilor, stârnindu-le câte un zâmbet...

Have fun!







Acum poti comenta pe blog cu contul de Facebook!

Acum poti comenta pe blog cu contul de Facebook!

joi, decembrie 13, 2012 0
Astăzi am reușit să instalez sistemul de comentariu prin intermediul contului de Facebook. Puteți comenta la articolele blogului mai ușor doar prin conectarea la site-ul de socializare Facebook, un serviciu foarte utilizat de români.
Tot prin acest sistem de comentariu, știu cu cine vorbesc atunci când am să îi răspund ceva, mai ales că în ultimul timp au fost niște oameni care nu puteau să scrie un amărât de nume, acuzându-mă de copiat și altele...deși nu se chinuiau măcar să citească articolul...Așa că prin comentariile Facebook, aprobarea numai e necesară și puteți comenta liber, însă vă propun să aveți bunul simț atunci când comentați ceva, și evitați injuriile la adresa altui comentator, sau mai ales mie, pentru că...veți comenta degeaba, comentariul urmând a fi șters dacă se încalcă această regulă.





Vă mulțumesc pentru atenție!


METRO 2033: Free Download ( December Giveaway )

METRO 2033: Free Download ( December Giveaway )

miercuri, decembrie 12, 2012 0
Suntem în luna decembrie, și după cum bine vedeți e o lună plină de reduceri și cadouri...doar suntem aproape de sarbatorile de iarnă, nu? Cel mai bun moment pentru o companie din punctul de vedere al vânzărilor și respectiv profitului.

Metro 2033, un joc interesant dezvoltat de cei de la THQ, corporație care îmi amintește doar de Mercedes-Benz THQ, un joc cu tiruri foarte fain dar vechi...

Așa cum am spus mai sus e luna decembrie și asta spune totul, așa că cei de la THQ s-au gândit să ofere acest joc gratuit, dar mai mult decât sigur doar luna decembrie va fi gratuit.

Ce trebuie să faci ca să descarci jocul legal și gratuit? Simplu! UN LIKE PE FACEBOOK = FREE METRO 2033. ( PAGINA AICI )

Dai like, dai Reveal Redeem Code ceva de genul, îți va genera o cheie, și mai jos ai pașii de instalare și de download. Sau poți, mai simplu, dacă ai STEAM instalat, să adaugi un joc nou, introducând acea cheie generată de pe pagina de Facebook! Și voila! Enjoy Metro 2033.

Acest giveaway se zvonește a fi o strategie de marketing pentru a avea mulți posibili cumpărători la următoarea parte numită Metro 2033: Last Light, care va fi lansată în 2013.

Have fun!
Sfaturi pentru achizitionarea unui laptop!

Sfaturi pentru achizitionarea unui laptop!

marți, decembrie 11, 2012 0


Astăzi am să vă prezint un articol util cu privire la sfaturi pentru achiziționarea unui laptop. Nu am o extra experiență dar sunt destul de informat în legătura cu așa ceva fiind pasionat de tehnologia din ziua de azi.

Laptop-ul este defapt de 2 feluri: Notebook și netbook, aaa și ultrabook. Dar este similar unui notebook... Acum vă voi explica diferențele dintre un notebook și netbook.
Care este diferența dintre ele? Denumirea evident, dar și lucruri privind performanța dar și înfățișarea.
Un notebook are o performanță mult mai mărită fiind destinat companiilor, sau chiar gamerilor, dar prețul bineînțeles diferă. Bateria este mai slabă în comparație cu netbook-ul, având o autonomie de lucru de maxim 3 ore.Notebook-urile au dimensiunea display-ului de peste 15,6".

Netbook-ul este un laptop micuț și accesibil, având dimensiunea display-ului mai mică de 15,6", tasta numerică lipsind în totalitate. Autonomia de lucru a bateriei este chiar și de 3 ori mai mare față de notebook-uri. Sunt mai ușoare evident, dimensiunea lor fiind mai mică și sunt foarte utile pentru ascultat muzică, scris documente, stat pe internet, socializare etc.

Cele mai bune mărci producătoare de laptop-uri, după părerea mea sunt: Dell, Sony, Toshiba și Lenovo. Mulți zic că și HP e bun, dar întotdeauna când o companie renumită într-un domeniu total diferit se apucă să fabrice chestii mai avansate cum sunt laptop-urile, mă feresc de ele...HP să rămână la imprimante, că acolo își fac treaba cum trebuie.

Bineînțeles nu voi ezita să precizez anumite sfaturi atunci când comandați un laptop, să fiți atenți la zgârieturi, sunete suspecte la componente sau orice altceva de pare ieșit din comun. Dacă sesizați astfel de lucruri ar trebui să raportați asta companiei de unde ați cumpărat laptop-ul sau la cei care sunt competenți de rezolvarea acestei probleme.

Unele laptop-uri vin cu CD-uri, având atașate drivere la placa video, sunet și tot ce mai ține de el, dar unele vin doar cu un CD de Linux! WTF? În cazul meu de exemplu...Bine...nu am avut probleme cu instalarea drivere-lor că le-am descărcat de pe site-urile producătoare de placă video, procesor, sunet, rețea etc și mi le-am salvat pe un stick...Dar când mi-am cumpărat laptop-ul, în cazul de față un Dell Inspiron N5110, perfect pentru jocuri, avea atașat un CD cu Linux...Înainte de achiziționarea laptop-ului m-am uitat pe YouTube, și în Anglia acest tip de laptop venea cu toate CD-urile respective...dar na...Noroc că le-am găsit că probabil mă duceam să le cer driverele :))

Bun, în mare cam asta ar fi..acum o să vă mai spun câteva lucruri.

SFATURI UTILE LA ACHIZIȚIONAREA UNUI LAPTOP PENTRU JOCURI!

Bineînțeles, când spun laptop pentru jocuri mă refer la notebook nu netbook. Notebook, așa cum am precizat mai sus sunt cele care au o performanță foarte mare în comparație cu netbook-urile care au atașate niște procesoare slăbuțe gen Atom de 1,6 ghz dual, 1 gb ram și o plăcuță perfectă pentru aplicații 3D foarte mici...

Laptop de jocuri! OK! Pentru un laptop de jocuri bugetul ar trebui să fie de minim 2000 de lei. Dar și chiar dacă sunt peste 2000 de lei, companiile, magazinele online sau cele normale, tind să păcălească oarecum clientul punând un laptop slab în performanță la un preț cam ridicat...
De exemplu, când am dorit să îmi cumpăr laptop, am zărit laptop-ul pe care îl am eu, la același preț cu un laptop care era mult mai slab, acel laptop având o placă integrată, în timp ce eu aveam 2 plăci: una integrată, și una dedicată pentru jocuri. Deci atenție!

În ziua de azi, laptop-urile performante sunt dotate de obicei cu procesoare de tehnologie Intel i3/i5/i7.
Aceste procesoare sunt dotate cu plăci video INTEL HD GRAPHICS 3000 pentru i3 și i5, și INTEL HD GRAPHICS 4000 pentru i7.
Fiind vorba de un laptop de jocuri, avem nevoie de cel puțin 4 gb RAM, dar și un HDD de minim 500GB.
Acum e acum! Placa video e impedimentul cel mare. Cum am zis, sunt laptop-uri care au prețuri mari dar performanța lasă de dorit...Sunt laptop-uri cu i7 și sunt dotate doar cu placa ce vine integrată din procesor. Deci i7 este ultimul tip de procesor disponibil de la Intel fiind foarte foarte puternic, însă în aplicațiile 3D, sau în jocuri performante nu vei putea să ridici setările grafice la high din cauza plăcii video, deșii procesorul putea să ducă liniștit acel joc. Și aici intervine fenomenul bottleneck, adică procesorul nu poate lucra la cât duce el cu adevărat din cauza plăcii video sau placa video nu poate să arate ce poate din cauza procesorului.

Trebuie să ne informăm cu atenție la plăcile video dacă dorim să jucăm jocurile anului 2012 de exemplu pe setări grafice high. Eu am folosit următoare metodă: Am intrat pe YouTube și am scris așa NUME PLACA VIDEO ȘI NUMELE JOCULUI dorit. Exemplu: Nvidia GT 525M Crysis 2. Și vei găsi rezultate cu siguranță dacă acea placă este bună, și vei putea vedea dacă Crysis 2 poate fi rulat pe acea placă și la ce detalii. Chiar eu am la dispoziție o pagină de YouTube destinată utilizatorilor Dell Inspiron N5110 ( Pagină AICI )
Laptop-urile cu un astfel de buget au în dotare plăci video mid-rage în general de 128 biți. Nu achiziționați laptop cu placă video de 64 biți dacă doriți să jucați jocuri performante. Informați-vă pe site-ul producătorului de la placa video despre informații cu privire la performanță, biți, suport direct x, open gl, pixel shader etc.

LAPTOP DE JOCURI? RECOMAND COOLER PAD!
Dacă dorești să te joci ore în șir pe un laptop nu ezita să îți cumperi și un cooler pad, care ajută destul la răcirea laptop-ului atunci când te joci! Laptop-ul a fost proiectat cam slăbuț la categoria aerisire, și nu recomand să îl așezați pe suprafețe moi, pe pătură, pernă, pat sau altele. Țineți-l pe o masă goală! Multe din laptop-uri iau aer pe sub și îl elimină prin lateral.
Deci dacă vrei ca laptop-ul tău să trăiască mai mult, ia-ți un cooler pad!

MINUSURI?
Da! Laptop-urile au muulte minusuri față de un sistem desktop. De ce? Păi să începem cu componentele! La laptop nu poți schimba placa video, pentru că este pusă pe placa de bază și pe lângă asta nu se fabrică. Singurele componente ce le poți schimba la un laptop sunt: memoria RAM, HDD-ul, unitatea optică și cam atât.

Cam astea sunt sfaturile mele cu privire la achiziționarea unui laptop. Sunteți bineveniți să completați articolul sau să corectați unele precizări :).

Comanzi 1 iPad si primesti 5! O eroare fericita!

Comanzi 1 iPad si primesti 5! O eroare fericita!

duminică, decembrie 09, 2012 0
Astăzi am descoperit o super știre cu privire la iPad! 2 persoane din America au dorit să comande un iPad, dar din cauza unor gafe din sistemul site-ului au primit nu un iPad, ci 5 iPad-uri. Am rămas complet uimit de această știre.
Chiar dacă acești oameni au rămas înmărmuriți despre ceea ce au văzut, totuși s-au decis să le trimită o scrisoare companiei de la care au comandat acest gadget. Nu o să vă vină să credeți ce răspuns au putut primi de la compania respectivă, Best Buy.


"Buna ziua, Alexa. Vrem sa iti spunem ca apreciem onestitatea ta. Este ceva atat de rar in zilele noastre, incat iti trimitem multumiri sincere. Noi, cei de la Best Buy, stim ca am facut o eroare, dar, avand in vedere ca suntem in preajma sarbatorilor, te sfatuim sa pastrezi iPad-urile si sa le imparti prietenilor, apropiatilor, familiei, cum consideri tu mai bine. Sa ai parte de un Craciun Fericit."

Așa ceva NU o să vedem în România! Pun pariu! Nu mă refer la eroarea respectivă ci la gestul companiei de a lăsa sub formă de cadou cele 4 iPad-uri trimise dintr-o eroare.

DE CRĂCIUN FI MAI BUN!!! 




Sursa: Știrile ProTV
[Filme de weekend] Astazi recomand filme de animatie!

[Filme de weekend] Astazi recomand filme de animatie!

sâmbătă, decembrie 08, 2012 0
Astăzi vă recomand câteva filme de animație pe care să le vizionați cu drag. Filme de animație pline de comedie, aventură, muzică bună și personaje memorabile. 
Cum perioada asta este una rece, adică iarnă, o să recomand un film specific acestui sezon, care are 2 părți. După thumbnail este vorba de Happy Feet!







Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator
În marea naţie a Pinguinilor imperiali, în inima Antarcticii, eşti un nimeni dacă nu ştii sa canti - o adevărată nefericire pentru Mumble (Elijah Wood), care este cel mai netalentat cântăreţ din lume. S-a născut dansând după propria-i melodie... step. Deşi mama lui Mumble, Norma Jean (Nicole Kidman) consideră drăguţ acest obicei, tatăl lui, Memphis (Hugh Jackman), spune că “pur şi simplu nu-i pinguinesc”. În plus, ambii ştiu că, fără un Cântec al inimii, Mumble nu va găsi probabil niciodată dragostea adevărată.

Întâmplarea face ca singura lui prietenă, Gloria (Brittany Murphy), să fie cea mai bună cântăreaţă din acel loc. Mumble şi Gloria au o relaţie din momentul în care ies din ouă, însă ea se opune felului lui ciudat de a topai. Mumble este pur şi simplu prea diferit, mai ales pentru Noah cel Bătrân (Hugo Weaving), severul conducător al Ţinutului Pinguinilor Imperiali, care în cele din urmă îl exclude din comunitate. 


Pentru prima dată departe de casă, Mumble întâlneşte un grup de pinguini care îi seamănă întrucâtva, fiind cu siguranţă nişte pinguini nu prea imperiali - Adelie Amigos. Conduşi de Ramon (Robin Williams), Adelies adoptă pe loc stilul chic de a dansa al lui Mumble şi îl invită la o petrecere.

În Ţinutul Adelie, Mumble cere sfatul lui Lovelace, care este un guru (tot Robin Williams fiind cel care-i împrumută vocea), un pinguin Rockhopper cu penele stându-i aiurea, care este în stare să-ţi răspundă la orice întrebare legată de viaţă dacă îi dai o pietricică în schimb.

Împreună cu Lovelace şi Amigos, Mumble porneşte la drum prin ţinuturi vaste şi, după nişte întâlniri de dimensiuni epice, ne arată că să-ţi rămâi credincios ţie însuţi înseamnă de fapt totul.

Warner Bros. Pictures ne prezintă, în asociaţie cu Village Roadshow Pictures, o producţie Kennedy Miller, în asociaţie cu Animal Logic Film. Un film realizat de George Miller, Happy Feet ne prezintă vocile lui Elijah Wood, Robin Williams, Brittany Murphy, Hugh Jackman, Nicole Kidman, Hugo Weaving şi Anthony La Paglia. Filmul prezintă de asemenea dansul step al lui Savion Glover.

Happy Feet este regizat de George Miller, care a contribuit de asemenea la scrierea scenariului alături de John Colle, Juddy Morris şi Warren Coleman. Filmul este produs de Doug Mitchell, George Miller şi Bill Miller, avându-i pe Zareh Nalbandian, Graham Burke, Dana Goldberg şi Bruce Berman ca producători executivi. Muzica a fost compusă de John Powell, iar coloana sonoră include de asemenea cântece interpretate de Prince, Yolanda Adams, Fantasia Barrino, Gia Farrell, Chrissie Hynde, Patti LaBelle, k.d. lang, Jason Mraz şi Pink.

Happy Feet 2: Mumble Dansează Din Nou
Partea a doua a animaţiei premiate cu Oscar în 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica şi pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams). Mumble şi Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care încearcă neîncetat să-şi găsească abilităţile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali. Însă pericole negândite le ameninţă specia şi toţi trebuie să se unească şi să danseze pentru a se salva.


WEEKEND PLĂCUT!



Vrei sa inveti lucruri noi? Cel mai bun channel "how-to" de pe YouTube!

Vrei sa inveti lucruri noi? Cel mai bun channel "how-to" de pe YouTube!

miercuri, decembrie 05, 2012 0
Dacă dorești să trăiești lucruri noi cu prietenii, sau doar de a te relaxa sau alte lucruri, iată recomandarea mea. HOWCAST! HowCast este o pagină de YouTube foarte utilă când vine vorba de practicat fel și fel de lucruri. Poți învăța să gătești, să comunici mai bine cu oamenii din jur, înveți să dansezi, să faci un masaj relaxant, ce să faci în cazul unor dureri de spate, cum să dormi atunci când ai o durere de spate..Deci sfaturi pentru viața de zi cu zi. Toate aceste lucruri sunt disponibile pe un simplu canal de YouTube.


Cel puțin mie mi se pare destul de util. Nu am practicat nimic din ce am observat acolo, dar ce mi-au plăcut foarte mult au fost tutorialele de dans hip-hop, foarte bine explicate dar și trucuri magice cu care să îți uimeștii  prietenii...trucuri foarte distractive. Această pagină e o....doză de inspirație ca să zic așa, și de aceea vi-l recomand, pentru că ai cu ce să îți ocupi timpul liber...

Bineînțeles au și o pagină web, dar mi se pare mai ușor accesibil direct de pe YouTube.

 - Pagină web
 - Canal YouTube




Magia Crăciunului numai e ca înainte...

Magia Crăciunului numai e ca înainte...

miercuri, decembrie 05, 2012 0
Un articol cu scop de a ne amintii momentele când eram micuți și credeam în Moșul Nicolae sau Crăciun. Super momente erau...Acum, îmi cer scuze celor care încă nu știu adevărul, dar na, vă spun eu. Moș Crăciun este o legendă specială pentru cei mici, cu scopul, zic eu, de a le îmbogății imaginația și de a putea face o compunere sau un desen rapid imediat după vacanța de iarnă, ceva cu care să se mândrească la școală.


Îmi aduc momentele când eram la bunici, și tata venea să mă ia, spunând că Moșul a venit și că nici nu l-a lăsat să își bea cafeaua, tocmai ca el să așeze cadourile...Eram nerăbdător să văd ce îmi adusese Moșul...
Îmi puneam carnetul de note în geamul de la cameră deschis ca Moșul să vadă că am învățat și că merit cadouri...Într-un alt an, tata vorbise cu vecinul să se dea drept Moșul, să vină la geam și eu să spun poezii...Părinții mei stăteau și priveau cum recitam poeziile, iar când termin de spus poeziile mă trezesc cu jucăriile sub brad. Aia chiar a fost magie...Adică...Cum naiba s-au mișcat, ei de față cu mine într-o așa liniște, sub brad etc. Adică erau mașinuțe în cutii de plastic care păcăneau când le atingeai etc. Eu nu am auzit nimic..Deci a fost un fenomen WOW pentru mine...

La grădiniță, unii dintre colegi știau adevărul despre legenda respectivă, iar eu fiind sigur că Moșul exista, mă luam în gură cu ei gata gata să mă terfelesc cu ei :)).

Momente frumoase....Până într-o zi....când am scris scrisoare către Moșul, și a 2-a zi, nu știu ce naiba căutam să văd ce e pe frigider, și găsesc SCRISOAREA! Cer socoteală părinților, spunându-mi că Moșul a citit-o, a memorat-o și a va veni îndată. Ok....Hmm!! Weird but ok.
Dar până la urmă am aflat că Moșul nu exista, ci că era doar o legendă, și că singurul Moș, dar care nu era magic pe cât credeam eu, se afla în Laponia...


Și uite așa, nu îmi venea să cred pentru că respectivele momente din perioada când eu eram sigur că există erau chiar frumoase și magice...
Acum știu totul...și numai e deloc magic, ci e doar....Crăciun...

Vouă cum v-a picat când ați aflat că totul e o legendă?
[Filme de weekend] Piraţii din Caraibe

[Filme de weekend] Piraţii din Caraibe

duminică, decembrie 02, 2012 0
Pentru o zi de duminică perfectă, vă recomand toate părțile din Pirații din Caraibe. Poate nu toți știu filmul, dar vă spun eu că este un film captivant, plin de umor, aventură, acțiune și chiar pe gustul copiilor, cu atâtea personaje, favoritul meu fiind, cine altul decât Jack Sparrow ( Johnny Depp ).

Sunt doar 4 filme din seria Pirații din Caraibe, și din câte știu al 5-lea e în filmare.


Vă afișez trailerele pentru o descriere mai bună a acestei serii. Vizionare plăcută!



1. Piraţii din Caraibe: Pe ape și mai tulburi[2011] ( descriere )


2. Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre [2003] ( descriere


3. Piraţii din Caraibe: Cufărul omului mort [2006] ( descriere )


4.Piraţii din Caraibe: La capătul lumii [2007] ( descriere )
Trailerele sunt în ordine aleatorie, dar vă daţi seama cursul filmelor după anul lansării :)


Merită vizionate împreună cu familia, împreună cu o sticlă de Coca Cola sau Pepsi după preferință + o pungă maaare de popcorn. Enjoy!


[Filme de weekend] Începutul

[Filme de weekend] Începutul

duminică, noiembrie 25, 2012 6
Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică al furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă.

Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el şi l-a transformat într-un fugar internaţional. Acum i se oferă o şansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viaţa de dinainte dacă reuşeşte un lucru imposibil, opusul extracţiei de informaţii: implantarea lor în mintea cuiva.

Însă un inamic periculos urmăreşte fiecare mişcare a lui Cobb şi a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-şi ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.


Acest film chiar mi-a plăcut și vi-l recomand.

Pe lângă descriere v-am afișat și trailer-ul mai jos :) Vizionare plăcută!


Piraterie...Vâlvă, nebunie și de toate...

Piraterie...Vâlvă, nebunie și de toate...

marți, noiembrie 13, 2012 4
Nu! Nu e vorba de pirați gen Jack Sparrow, pirați cu bâtă de baseball în loc de picior...și cârlige în loc de mâini...

E vorba de pirateria online...care, într-adevăr a luat amploare în ultimii ani...Recent am găsit un articol în care se spunea că pirateria a crescut în ultimile luni foarte mult...


În fine...i dont care...Ideea e că prea multe articole am tot zărit începând din vară...că se fac nu știu ce organizații care ne bagă la zdup pentru că descărcăm o melodie gen GANGNAM STYLE, în loc să o ascultăm pe YouTube sau na...Noroc că nu avem și restricție de vizualizări zilnice pe YouTube...

Unele din articole..erau scrise chiar de Yoda.ro, site care din partea mea are 0 respect, site al PROTV-ului, care publică niște articole favorabile serviciului Voyo...


Băăă bezmeticilor....Trebuie să avem profit! Scrieți băi niște articole gen: 10 ani de închisoare dacă descarci materiale piratate și le distribui chiar și indirect prin seed...Hop reclamă la Voyo..

Ce cred eu despre piraterie? Un lucru genial...Și ce-i care sunt aici în mod oficial sau ceva...să părăsească pagina așa cum a venit...cu mouse-ul...
Acum îmi voi expune o părere personală despre fenomenul de piraterie...care așa cum am spus în ultimii ani e tot mai dezvoltată.

Pirateria nu e decât o metodă briliant de antreprenoriat, dar nu toți o folosec în scopuri de a se îmbogății...cazul francezului care a generat pagube de 500 de mii de dolari sau euro dar el nu s-a ales cu nimic...

Aceste grupuri anti-piraterie nu fac altceva, decât să stopeze o metodă de antreprenoriat pentru a-și umble buzunarele...

Și acum...mai des întâlnita replică...Vei avea restricție la internet dacă piratezi.

Băi nene...Cum se face că VPLAY era restricționat de nu știu ce provider de internet românesc, lucru care făcea pagina de neaccesat respectivilor abonați.
Mă...dacă tot nu sunteți de acord cu pirateria...Restricționează paginile respective pe toate serverele..Se poate, dar nu se vrea..
Cu tehnologia prezentă, care de la o zi la alta evoluează neașteptat de mult, se poate orice! Dar să se și vrea.

De drag aș cumpăra jocuri originale, pentru că odată având jocul original ai la dispoziție și mai multe funcții...printre care și multiplayer-ul...Dar în România...salariile sunt așa mici...întreținerea e gigantică..taxele, impozitele etc bla bla bla...deci de abia mai rămâne să supraviețuiești până la următoarea dată de salarizare...De jocuri pauză șpriț bani...Țările bine dezvoltate sunt cele care generează profit consistent corporațiilor dezvoltatoare de jocuri...

Nu știu dacă m-am făcut înțeles prin acest articol...Dar sunteți bineveniți să comentați dar în limita bunului simț!

Wattpad - peste 100.000 de cărți online gratuite!

Wattpad - peste 100.000 de cărți online gratuite!

duminică, iulie 08, 2012 0
Da!Cărți online gratuite care sunt disponibile și în română...
Nu sunt neapărat cărți de mare succes așa cum poate vă așteptați, ci sunt povești create de oameni normali care le plac să creeze ceva, sau pur și simplu să scrie :)


Am descoperit acest site prin intermediul telefonului, având aplicație și pe Google Play, dar am aflat mai târziu de la un membru al acestui site că este disponibil și celor care utilizează calculatorul :)

 




Acest membru a scris o poveste pe care am citit-o aseară și mi s-a părut foarte frumoasă și captivantă :)
Se numește Povestea unui tocilar pe care vă invit să o citiți chiar AICI și apasă pe butonul ÎNCEPE SĂ CITEȘTI! Are 15 capitole deocamdată, ultimul capitol fiind publicat aseară!

Vizitează și pagina autorului dacă ai citit povestea și lasă-i un comentariu!( Pagină autor )


Probabil în curând mă voi apuca și eu să scriu o poveste...știți și voi să îmi încerc norocul :)


Aaa, era să uit adresa site-ului este www.wattpad.com


Găsiți acolo multe cărți scrise de români dar și cărți în limba engleză!
Atenție la spam-uri(partea a 2-a)

Atenție la spam-uri(partea a 2-a)

joi, mai 10, 2012 2
Nu a trecut mult timp de când am postat un articol despre spam-urile primite de mine de la "diferite bănci", e-mailuri evident redirecționate de Google la secțiunea SPAM...Dacă nu știți ce este un spam vezi aici.

În acel articol era vorba despre banca Transilvania, o bancă unde eu nu am depus niciun act vreodată...OK!!No Problem!


Acum am primit 2 e-mailuri tot la SPAM, însă de această dată de la ING.E na, nici acolo nu exist ca persoană.

Cert e că textul din e-mail e identic și la acest e-mail presupus de la ING.De unde mi-am dat seama?Sunt 2 lucruri identice între cele 2 e-mailuri, adică cel de la Banca Transilvania și ING.





Stimate client ,

Departamentul nostru tehnic si-a actualizat recent serviciile online, ca urmare al acestui upgrade va rugam sa confirmati detaiile dvs. de accesare a contului online. Imposibilitatea de a confirma detaliile contului online va duce la suspendarea definitva a acestuia.

Click aici pentru a fi redirectat pe pagina securizata Banca ING.

Administratia va solicita sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si isi exprima recunostinta pentru cooperarea dvs.
2006-2012  Banca ING Toate drepturile rezervate.





Dacă vă uitați bine, cuvântul scris cu roșu este o greșeală simplă gramaticală.Ăsta este un lucru...al doilea este dreptul de autor care este culmea identic cu cel de la Banca Transilvania 2006-2012..Culmea chiar..


Cam asta am vrut să vă zic, și anume că e o singură organizație care se prefac a fi o bancă, două sau mai multe...


Voi ați primit porcăriile astea de e-mailuri?Dacă da, ați făcut ce au zis?


Mare atenție atunci când deschideți un e-mail!

Mare atenție atunci când deschideți un e-mail!

vineri, aprilie 27, 2012 2
Mare atenție ce e-mailuri deschideți din secțiunea SPAM!
Acum 4 ore am primit un e-mail redirecționat în secțiunea SPAM de la Banca Transilvania.

Iată ce spune în e-mail:








Stimate client ,

Departamentul nostru tehnic si-a actualizat recent serviciile online, ca urmare al acestui upgrade va rugam sa confirmati detaiile dvs. de accesare a contului online. Imposibilitatea de a confirma detaliile contului online va duce la suspendarea definitva a acestuia.

Click aici pentru a fi redirectat pe pagina securizata Banca Transilvania.

Administratia va solicita sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si isi exprima recunostinta pentru cooperarea dvs.
2006-2012  Banca Transilvania Toate drepturile rezervate.


___________________________________________________________________________________________

Și acum vine partea dură!Nu am niciun cont deschis la această bancă...Sunt minor( mai am 1 lună și numai sunt ) deci nu pot deschide un cont bancar, cel puțin din câte știu eu...

Acum ca să înțelegeți de ce am scris articol, vă voi spune în ce scopuri mi-a fost trimis e-mailul, care pe de altă parte a fost și redirecționat de e-mail la secțiunea SPAM, unde știti și voi secțiunea SPAM conține e-mailuri cu conținut suspicios, sau fișiere suspicioase atașate.

În cazul acesta, e-mailul este unul suspicios fără atașare de alte fișiere...

Cum am procedat???Vedeți și voi e-mailul copy/paste mai sus, unde are incorporat un link( link modificat de mine ca nu cumva să aveți probleme ) având în conținut un link cu adresă hostată.

Unde vreau să ajung?Ei bine, asta e tentativă de phishing!Adică?Adică, după cum spune în e-mail trebuie să introduci niște date ca să apari din nou în baza de date( vrăjeli ).Evident, datele nu vor fi unele simple, ca de exemplu nume și prenume, vârstă etc etc.Dimpotrivă, îți va cere numărul de card, data expirării etc..pe scurt date suficiente să rămâi fără bani în cont!

Ca să vă convingeți cum arăta linkul o să vă scriu chiar acum, dar ATENȚIE!!!Ce faceți e pe propria răspundere și nu răspund de faptele voastre în caz de accesați linkul!

http://host17-21-static.38-79-b.business.telecomitalia.it/


Vedeți și voi ce adresă super ciudată dacă te gândești că ar fi un e-mail oficial...
În primul rând adresa este de la un provider de internet din Italia numită TelecomItalia, am și verificat și există această companie...

Acești hoți ori folosesc proxy, or chiar ne operează din Italia, folosind ca drept armă propriile bănci din România..

Românul, de curiozitate în general nu pune mouse-ul pe link, înainte de al accesa..Eu am făcut-o și așa am aflat ca nu e o adresă românească!Prima oară m-am gândit dacă această bancă este extinsă și în Europa, dar cum și numele îi spune este Banca Transilvania, bancă înființată de niște oameni de afaceri din Cluj etc.

Cert este că trebuie să aveți mare grijă ce adrese accesați din e-mailuri, mai ales cele de la SPAM, pentru că puteți regreta toată viața...

Și acum de curiozitate, a mușcat-o careva?Dacă da, ce s-a întâmplat?




[Download] Android 2.3.6 pentru Galaxy Gio

[Download] Android 2.3.6 pentru Galaxy Gio

luni, martie 26, 2012 8
Actualizează-ți sistemul Android la Gingerbread 2.3.6...Acum ceva timp ați văzut un tutorial+fișiere de download pentru Galaxy Gio...Acela era Android 2.3.4 cu instalare prin Odin...
Acum am la dispoziție unul mai nou, și anume Android 2.3.6...Ce e nou?
Păi un alt screen locker, niște mici efecte pe aici pe acolo...mai degrabă schimbare la design nu e deosebită deloc...Însă am sesizat o oarecare performanță mărită la această versiune de Android...Memoria RAM nu este așa de mult utilizată ca la 2.3.4...merge mai smooth, e mai fresh :)

Astăzi l-am instalat și eu și m-am decis să vi-l shareuiesc și vouă...Merită instalat și testat...Îl am de câteva ore și sunt mulțumit de el...

Câteva observații cu privire la instalare!
Această arhivă conține 3 fișiere( Giov1.0.ops, Odin și un fișier cu un nume al naiba de mare :) )

Se respectă pașii exact ca la instalarea versiunii 2.3.4( vezi tutorial )
Singura schimbare este că trebuie să bifăm One Package aflat în stânga apoi fișierul S5660XXKTF_S5660DBTKT1_S5660XXKT4_HOME.tar.md5 va trebui adăugat în câmpul One Package.
Sper că ați înțeles ce am zis, dacă aveți întrebări sa nelămuriri le puteți pune aici...
Succes!




parolă arhivă: edys0n.blogspot.com







Nu îți actualiza androidul prin Kies!

Nu îți actualiza androidul prin Kies!

vineri, martie 23, 2012 0
Ieri seară m-am decis să îmi fac update oficial prin intermediul soft-ului pus la dispoziție de Samsung, Kies!Acest soft detectează telefonul tău, și firmware-ul tău actual spunându-ți că trebuie să îl actualizezi..Ok!Înainte am actualizat androidul în modul offline direct la 2.3.4..Kies mi-a oferit tot un 2.3.4 dar cu versiunea de bază și de nucleu ceva mai diferită(și proastă)..Până acum totul a fost ok!Am actualizat cu succes androidul, am pornit telefonul am observat că nu sunt diferențe semnificative între ele și na...am trecut cu vederea...Însă ce am observat a fost faptul că bateria mi s-a descărcat așa de repede....Am zis ca poate na...fiind conectat la Wifi, umblând pe aplicații si toate astea era  normal să se descarce bateria..L-am pus la încărcat și după ce s-a încărcat am scos încărcătorul, m-am uitat 1 minut în el și ghici ce...deja se descărcase o liniuță din baterie o:O..Total aiurea..Proaspăt încărcată bateria și să se descarce chiar așa?Până la urmă am crezut că nu s-a încărcat chiar bine, deși notificarea de încărcare a fost arătată...De obicei telefonul mi se descărca seara și îl băgam la încărcat până dimineața..Așa că am continuat rutina și ieri seară, lăsându-l la încărcat vreo 10 ore...Degeaba...Am instalat și un mic widget să imi arate procentul bateriei și culmea imediat cum am scos încărcătorul azi-dimineață s-a și descărcat din baterie până la 87%...și tot ce am făcut a fost sa deblochez ecranul...

Până la urmă am aflat că actualizările prin Kies sunt pline de buguri mai mici sau mai mari...

Sfatul meu, pentru cei care au Galaxy Gio, să nu își actualizeze soft-ul prin Samsung Kies...Nu știu cum se cumportă actualizările la celelalte telefoane prin intermediul Kies, dar eu rămân la varianta de actualizare offline adică prin Odin!

Dacă ați făcut și voi asta puteți descărca Android 2.3.4 varianta offline de pe blog..
Aplicațiile gratuite scad durata de viață bateriei!

Aplicațiile gratuite scad durata de viață bateriei!

marți, martie 20, 2012 0
Conform unui studiu recent, telefoanele cu Android și Windows Phone se descarcă mult mai repede mulțumită aplicațiilor gratuite...

Pentru că multe dintre aplicații conțin o grămadă de reclame, telefonul tău lucrează continuu pentru a accesa reclamele introduse în aplicație...

De exemplu, atunci când te joci Angry Birds, varianta gratuită, 20% din baterie se consumă numai din încărcarea reclamelor afișate între nivele...

Și asta nu e tot!Pe lângă cei 20% din simplele reclame, mai consumă si 45% din baterie pentru a găsi locația geografică a telefonului tău, asta doar ca să se adapteze reclamele zonei tale...Adică reclame cu site-uri strict românești...


Asta dă de gândit atunci când intri pe Google Play de exemplu..Pentru că trebuie să te decizi..să dau banii pe o aplicație si să prelungesc viața bateriei...sau să iau o aplicație gratuită și să îmi fac de cap..că na, baterii noi sunt destule de vânzare :)


Părerea mea este că investind în aplicații ajungi ceva mai ieftin decât să cumperi un acumulator ceva mai scumpt pentru un telefon scump și el :)...Însă, stau și mă gândesc..Dacă e vreo manevră de a face bani de pe urma naivității noastre?Voi ce ziceți?


Sursa:BussinesInsider
Sfaturi utile pentru a cumpăra o aplicație de pe Google Play!

Sfaturi utile pentru a cumpăra o aplicație de pe Google Play!

marți, martie 13, 2012 0
Te-ai întrebat vreodată dacă dorești să cumperi vreo aplicație de pe Google Play sau iTunes?Ei bine, asta depinde de persoană, și de preț..E adevărat..sunt aplicații care sunt gratuite, dar ca să beneficiezi de toată aplicația sau ca să scapi de reclame trebuie să cumperi acea aplicație...Iată ce ar trebui să știi înainte de a da banii pe ceva!

De exemplu Google Play...Iată câteva sfaturi personale!



1.Aplicația trebuie să fie compatibilă!
Da!Contează asta...Aplicația trebuie să fie complet compatibilă cu telefonul tău, altfel dai banii degeaba pe aplicație...Trebuie să te interesezi dacă telefonul tău are cerințele necesare pentru a rula acea aplicație.

2.Reputația dezvoltatorului
Reputația dezvoltatorului unei aplicații contează foarte mult!Dacă un dezvoltator are aplicații care sunt pur și simplu proaste, nefuncționale și pe lângă asta mai cere și bani cu un preț total ireal mai bine nu îl cumperi!
Pe Google Play sunt foarte mulți dezvoltatori sau pur și simplu oameni normali care pun fel și fel de aplicații utile sau mai puțin utile...Nu se merită să dai banii pe o aplicație care nu te încântă!Părerea mea este ca Google nu îți va returna banii pentru că pur și simplu nu îți place...

3.Prezentarea aplicației
Din nou, prezentarea unei aplicații contează!De ce?Păi trebuie să știi ce să cumperi nu?Cât mai multe detalii sunt binevenite...Mai ales videoclipurile cu demonstrațiile respective...

4.Voturile aplicației!
Voturile aplicației!Ok, dar ce vrea să însemne voturile?Păi pe Google Play, o aplicație poate fi notată de la 1 la 5.Sunt aplicații care au note sub 2...dar sunt și aplicații care au note peste 4..Astea sunt aplicațiile care sunt de încredere...Bineînțeles, nu trebuie să fi naiv!Dacă o aplicație are nota 4,5 dar este votat de vreo 1000 de utilizatori mai bine aștepți să vezi cum evoluează părerile...

5.Costurile suplimentare
Atunci când instalezi o aplicație indiferent de natura lor, îți va spune de ce servicii are nevoie să ruleze!Aveți mare grijă aici ca să nu vă treziți cu o factură umflată peste 1 lună și să vă mirați ca nu știți de unde au venit costurile suplimentare...

6.Expunerea datelor
Aveți grijă ce aplicații instalați!Unele pot avea malware..adică un virus care îți spionează telefonul, îți fură datele și ți le poate face publice sau chiar mai rău le poate folosi în numele tău...Acum vreo 2 zile am primit pe e-mail un articol privind virușii din aplicații.Și se pare că și aici nu scăpăm de viruși...Numărul virușilor a crescut semnificativ fiind introduse în unele aplicații intenționat pentru a vă fura datele...Pentru asta au fost inventați antivirușii pe care îi găsiți gratuit pe Google Play.Căutați pe net pentru a ști care e cel mai bun antivirus...

Cam astea au fost lucrurile de bază pentru cumpărarea unei aplicații...Aceste sfaturi sunt personale și nu sunt răspunzător de ceea ce faceți cu ele!
Recalibrează-ți bateria smartphone-ului tău!

Recalibrează-ți bateria smartphone-ului tău!

miercuri, februarie 29, 2012 2
Dacă ai probleme cu bateria, iată un tutorial care te va ajuta să recalibrezi bateria smartphone-ului Android.







Cerințe:

1.Smarpthone Android
2.Root
3.Root Explorer
4.Rom Manager
5.Terminal Emulator


TUTORIAL:

Înainte de toate va trebui să folosești telefonul ca de obicei, 1 săptămână, neținând cont de când ți-ai încărcat bateria sau cum ai făcut-o.După această perioadă, așteaptă până când telefonul tău se va descărca din lipsă de energie.Aprinde telefonul, așteaptă între 30 de secunde și 1 minut!După se va inchide din nou, și va trebui să scoți bateria timp de 1 minut și după o vei pune la loc.Cu telefonul închis, incarcă-ți bateria 9 ore fără sa umbli la el(să îl deschizi, să te joci etc)
Dupa ce trec cele 9 ore, deschide telefonul cu Root Explorer, caută batterystats file și sterge-l.Fișierul îl găsești aici:
"/data/system/batterystats/bin/"
După îți va apare o opțiune de calibrare și va trebui să apeși Calibrate Now.
Deschide Terminal Emulator și tastează următoarele comenzi:

"
su
rm /data/system/batterystats.bin
"
Deschide Rom Manager și selectează Reboot into Recovery.Odată intrat în modul recovery folosește butoanele de volum sus & jos și butonul Home pentru Ok.Alege opțiunea Advanced și apasă Wipe Battery Stats.După dai reboot și gata, bateria ta este recalibrată!



Sursa:SyaTeam
Cum sa rootezi un Samsung Galaxy Gio

Cum sa rootezi un Samsung Galaxy Gio

marți, ianuarie 31, 2012 0
Cum să rootezi un Galaxy Gio?Simplu!Urmează atent pașii si te vei bucura de avantajele acestui root( vezi ce inseamnă root ).
NOTĂ.Nu sunt răspunzator de nimic dacă telefonul vostru întampină probleme.Prin rootarea telefonului, este imposibil să se întâmple ceva...cel puțin eu am rootat telefonul de vreo 3-4 ori deoarece am avut alte probleme cu soft-ul , si au mers cu succes!

Sa începem!

1.Copiază fișierul root.zip( Download ) de pe PC pe cardul tău SD!ATENȚIE!!Nu îl copiați în alt folder, ci doar pe card!
2.Stinge telefonul!
3.Întră în modul recovery apăsând butoanele următoare: HOME+Power insă nu oricum!Mai pe scurt când apeși pe butoanele HOME+POWER, imediat ce vezi că telefonul se aprinde dai drumul butonului POWER, ținând apăsat în continuare HOME.Și ați intrat în modul recovery!
Acum touchscreen-ul este nefuncțional, așa ca vom folosi butoanele Volum Up(sus) & Down(jos) pentru navighare iar butonul HOME pentru selectare.
4.Selectează .apply update from sd card sau ceva de genul pentru că depinde de proveniența telefoanelor...Unele sunt aduse din Asia, unele din Europa, modul recovery fiind mai diferit.Selectează fișierul pe care l-ai copiat pe card și anume root.zip.Așteaptă până scrie install complete!
5.Reboot your phone!


GATA!Telefonul tău are acum root!În plus ai și o aplicație numită SuperUser, unde vei vedea viitoare date, informații etc.
De ce sa iti rootezi telefonul?

De ce sa iti rootezi telefonul?

duminică, ianuarie 29, 2012 0
Daca ai un telefon cu sistem de operare Android, poti face root telefonului tau.
Ok, dar ce vrea sa insemne root asta?
Root este un fisier zip de cca 900 de kb care se instaleaza prin modul recovery.Cu ajutorul rootarii telefonului poti avea acces in "miezul" telefonului pentru a edita lucruri mai avansate din telefon.Aveti grija insa unde va bagati nasul!

Rootul are avantaje dar si dezavantaje.

Avantaje

-1.Bateria va tine ceva mai mult.
2.Memoria telefonului va fi mai libera.
3.Iti poti face overclock la procesor.
4.Poti accesa aplicatii care necesita root.
5.Va mananca mai putine resurse RAM

Dezavantaje

-Poti pierde garantia telefonului





TUTORIAL-CUM SĂ ROOTEZI UN SAMSUNG GALAXY GIO.

Recent Articles