Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

[Filme de weekend] Începutul

duminică, noiembrie 25, 2012
Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoţ priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracţiei, adică al furtului de informaţii şi secrete preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă.

Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în acelaşi timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el şi l-a transformat într-un fugar internaţional. Acum i se oferă o şansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viaţa de dinainte dacă reuşeşte un lucru imposibil, opusul extracţiei de informaţii: implantarea lor în mintea cuiva.

Însă un inamic periculos urmăreşte fiecare mişcare a lui Cobb şi a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-şi ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.


Acest film chiar mi-a plăcut și vi-l recomand.

Pe lângă descriere v-am afișat și trailer-ul mai jos :) Vizionare plăcută!


Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

6 comentarii

Scrie un comentariu
Anonymous
Autor
25 noiembrie 2012 la 16:25 delete

doar 1 film?

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
25 noiembrie 2012 la 16:34 delete

Da, doar un film? Mai ai la dispoziţie şi alte câteva filme de weekend în articole mai vechi dacă nu eşti mulţumit. Am specificat clar când am anunţat o nouă categorie că voi posta 1 film în fiecare duminică.

Răspunde
avatar
Anonymous
Autor
25 noiembrie 2012 la 16:40 delete

cand zici FILME DE WEEKEND
te referi la mai multe. Postezi doar 1 film....

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
25 noiembrie 2012 la 17:06 delete

Cum spuneam, dacă nu ai vizitat și celelalte articole legate de film ai fi văzut despre ce e vorba. Scriu în titlu Filme de Weekend pentru că face referire la o anumită categorie numită FILME DE WEEKEND! Pricepi? Sau...nu? Când vei da click pe categoria filme de weekend, categorie pe care o vezi într-un widget în dreapta, se vor afișa mai multe filme...Nici acum nu pricepi?

Răspunde
avatar
Anonymous
Autor
25 noiembrie 2012 la 17:46 delete

categorii copiate de pe yahoo nici un articol calume nu faci

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
25 noiembrie 2012 la 23:12 delete

Crearea unui blog e gratuită. Dacă te crezi mai superior, ești liber să îți creezi unul. Nu vizitez Yahoo deloc...Google e principalul meu motor de căutare...Dar ești prea ocupat de a fi stupid în comentarii...E o categorie cu denumire destul de logică... Descrierea este preluată de pe Cinemagia...Am decis să numai scriu propria descriere pentru a nu creea păreri diferite față de descrierea în sine...
E pur și simplu o recomandare...

Nici un articol ca lumea nu fac? Atunci ce cauți aici? Ești liber să vizitezi alte bloguri dacă te crezi mai inteligent.
Nu forțez pe nimeni să îmi viziteze blogul. Dacă acest film nu era ok, nu ar avea nici măcar un share...dar totuși are..

Răspunde
avatar

Recent Articles