Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Weekend! Recomand filme bune! #2

sâmbătă, februarie 08, 2014
M-am gândit ca articolele destinate recomandărilor de filme de weekend să aibă același titlu, dar și un hashtag cu numărul articolului din categorie. Așadar, acesta e al doilea articol cu același titlu. Recomand 3 filme faine pe care le-am vizionat săptămâna asta și sper să vă placă. :)

Un weekend fain vă doresc! :)


VALKYRIE (2008) - TRAILER

In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, colonelul german Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) este ranit in Africa si se intoarce in tara. Nemultumit de abuzurile nazistilor, Stauffenberg se alatura Rezistentei si accepta sa conduca Operatiunea Valkyrie, al carei scop era asasinarea lui Adolf Hitler si inlocuirea acestuia cu un guvern mai liberal. Colonelul isi ia sarcina de a introduce el insusi in biroul lui Hitler valiza in care fusese asezata o bomba cu ceas. 

"Promisiunile de pace si prosperitate ale Führerului s-au abatut de la drum, lasand in urma lor un val de distrugeri. Ororile comise de trupele SS ale lui Hitler sunt o pata pe onoarea armatei germane. 

Un dezgust raspandit predomina in randurile ofiterilor fata de crimele comise de nazisti - uciderea de civili, torturarea si infometarea prizonierilor, executarea in masa a evreilor. Datoria mea de ofiter nu mai este de a-mi salva tara, ci de a salva vieti omenesti. 

Nu pot gasi un general in masura sa-l confrunte pe Hitler, care sa aiba curajul sa o faca. M-am trezit inconjurat de oameni care nu doresc - sau sunt incapabili - sa vada adevarul: Hitler nu este numai dusmanul suprem al intregii lumi, ci si dusmanul suprem al Germaniei. 

Trebuie facuta o schimbare... " 

- Tom Cruise in rolul Colonelului Claus von Stauffenberg in Valkyrie


28 WEEKS LATER (2007) - TRAILER

La şase luni după ce virusul turbării pustiise Anglia, carantina ia sfârşit. Forţele Speciale ale armatei americane, aflate la faţa locului, declară că războiul împotriva virusului a fost câştigat şi reconstrucţia Angliei poate reîncepe. Odată cu reîntoarcerea primelor valuri de refugiaţi, familiile se reunesc. Însă una dintre ele ascunde, fără să ştie, un secret înfricoşător. Virusul reapare, de data aceasta mult mai periculos.


THOR: THE DARK WORLD (2013) - TRAILER

Thor trebuie să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic redutabil, gata să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor şi The Avengers, zeul luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos, însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric. Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgardul nu-l pot opri, Thor se aruncă într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, care-l va readuce lângă Jane Foster şi care îl va forţa să sacrifice totul pentru a salva omenirea.



sursa foto: google.ro
sursa sinopsis: cinemagia.ro

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

4 comentarii

Scrie un comentariu
Razvan
Autor
8 februarie 2014 la 17:51 delete

Primele două le-am văzut, sunt filme bune şi de revăzut. Thor se află pe lista cu filmele ce urmează să le vizionez.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
8 februarie 2014 la 17:55 delete

Da, sunt filme faine primele două. Sper să-ți placă și Thor! A fost ceva mai bun decât primul. Vizionare plăcută! :)

Răspunde
avatar
18 februarie 2014 la 20:24 delete

Nu am vazut filmele recomandate de tine, evident. Inainte mancam filme pe paine iar acum parca nu mai am rabdare decat pentru seriale. In schimb, am vazut ieri de doua ori acelasi film - Now you see me. OMG e genial. Ti-l recomand, daca nu l-ai vazut inca. :D

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
18 februarie 2014 la 20:53 delete

Daaaaaaa!!!! Now you see me e absolut geniaaaaaaaal! Mi-a plăcut enorm, mai ales că joacă Isla Fisher, una dintre actrițele mele preferate. L-am și recomandat acum câteva luni. :D Se pare că eu mănânc filme pe pâine de ceva timp, ca drept dovadă că nu știu ce să mai văd. Părinții ma bat la cap să descarc filme de acțiune, dar le-am epuizaaaat! Anul ăsta se lansează niște filme de acțiune ce par super promițătoare. :D

Răspunde
avatar

Recent Articles